UJI

Juliol

05/07/2017 | SCP
Juliol
Recurs d'imatge investigacio-canviclimatic index
Els vicerector d’Investigació i Transferència, Jesús Lancis, considera prioritari «fomentar sinergies» en la comunitat científica davant l’escalfament global.
Recurs d'imatge jornada-transferencia index
Una cinquantena de representants empresarials d’ASEBEC i dels grups d’investigació s’han reunit a l’UJI per intercanviar necessitats tecnològiques i oferta investigadora.
Recurs d'imatge juniors-investigadors-baydal index
L’investigador desenvoluparà un treball sobre les actes de les Corts forals valencianes.
Recurs d'imatge magisteri-educacio-ambiental index
L’empresa del Grupo Gimeno ha presentat avui el projecte pedagògic «La vida de les coses» a la Facultat de Ciències Humanes i Socials
Recurs d'imatge tesi-camins-penyagolosa index
L'estudi del doctorand Pablo Altaba Tena de la UPV recull com la vida del masover vernacle és la màxima expressió d'autosuficiència en entorns de muntanya mediterrània.
Recurs d'imatge investigacio-us-xuplo index
Les investigadores de l'UJI Desirée Mena i Jennifer Sánchez, de la Unitat Predepartamental d’Infermeria, ha realitzat una revisió de 1.897 articles científics sobre els efectes perjudicials i beneficiosos derivats de l’ús del xupló en nounats i lactants.
Recurs d'imatge equipament-scic-feder index
Les subvencions de la GVA finançades amb fons FEDER permeten que el Servei Central d’Intrumentació Científica (SCIC) de l'UJI oferisca les tecnologies més avançades al servei de la investigació més capdavantera.
Recurs d'imatge coveta-la-foia index
Fins avui és el jaciment més antic a les comarques del nord de Castelló.
Recurs d'imatge joves-investigadors-excellencia index
Dídac Román i Víctor Sans desenvoluparan projectes d’investigació durant quatre anys gràcies al Programa GenT de la Generalitat Valenciana
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions