Tres estudiants s'incorporen al grup GEOTEC de l'UJI en el Doctorat Europeu A-WEAR

12/12/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El grup de Tecnologies Geoespacials (GEOTEC) de la Universitat Jaume I de Castelló acull tres dels quinze estudiants que han estat seleccionats per projecte A-WEAR per la seua excel·lència. Aquest projecte és un doctorat conjunt finançat per la Comissió Europea a través del programa Marie Skłodowska-Curie Actions, que es desenvoluparà fins al 31 de desembre de 2022 i que reuneix universitats i empreses d'Espanya, Finlàndia, Itàlia, Republica Checa i Romania sota la temàtica «Aplicacions amb dispositius portables (wearables) amb restriccions de privacitat».

L'estudiant Darwin Quezada (l'Equador) centrarà el seu treball en el desenvolupament d'una plataforma intel·ligent que proporcioni posicionament en qualsevol entorn, interior o exterior, independentment del context. Per la seua part, Pavel Pascacio (Mèxic) treballa en una línia de recerca relativa al desenvolupament de models de posicionament col·laboratiu en els quals els usuaris del sistema s'ajudin els uns als altres a tenir una localització més precisa. Finalment, Sylvia Holcer (Polònia), se centrarà en els aspectes relacionats amb privacitat i seguretat dels sistemes de posicionament.

El projecte fomenta així mateix la mobilitat del personal investigador i l'alumnat que està en l'UJI té planificades estades en Universitat de Tampere (Finlàndia) i Universitat Tecnològica de Brno (República Txeca). Aquesta mobilitat també permetrà a l'UJI acollir, en els pròxims mesos, a altres tres estudiants del programa procedents de les altres universitats del consorci, de manera que complementin els seus estudis en la universitat pública de Castelló.

Lucie Klus (República Txeca) treballarà en la línia de recerca sobre el processament de grans volums de dades procedents de dispositius llevables. Raúl Casanova (Espanya) treballarà en temes de privacitat i wearables i Nadezhda Chukhno (Rússia) en una arquitectura per a suportar la connectivitat a través de wearables 5G-IoT.

Els sis estudiants estaran supervisats per investigadors dels grups de Tecnologies Geoespaciales (Joaquín Huerta, Sven Casteleyn, Michael Gould, Carlos Granell, Joaquín Torres-Sospedra i Sergi Trilles) i Visualització interactiva (Immaculada Remolar), tot ells membres de l'Institut de Noves Tecnologies de la Imatge (INIT) de l'UJI.

Informació del projecte: https://a-wear-.eu

A-WEAR està finançat per la Comissió Europea H2020-MSCA-INT-EJD- 813278


Notícia publicada a Facebook | Twitter | LinkedIn | Instagram
 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions