Una recerca de l'UJI que permet capturar i convertir CO2 en productes d'alt valor afegit ha sigut premiada en la 4th EuCheMs Conference on Green and Sustainable Chemistry

08/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Una recerca de l'UJI que permet capturar i convertir CO2 en productes d'alt valor afegit ha estat premiada en la 4th EuCheMs Conference on Green and Sustainable Chemistry celebrada a Tarragona a finals del mes de setembre. Organitzada per l'Institut de Recerca Química de Catalunya (ICIQ) la trobada és una plataforma per a la comunicació dels últims avanços en la química verda i sostenible.

El pòster de la recerca titulada «CO2 Activation by HBD Organocatalysts Immobilized onto Supported Ionic Liquid-like Phases (SILLPs)» ha sigut realitzada pel doctorand David A. Valverde (becat per la UNED-Costa Rica) del Grup de Química Supramolecular i Sostenible de l'UJI sota la direcció dels professors E. García-Verdugo i Santiago Luis. El treball ha consistit en el desenvolupament de metodologies catalítiques que permeten la captura i conversió del CO2 en productes d'alt valor afegit. Aquestes noves metodologies permeten el sanejament del Medi Ambient.

Pàgina web del 4th EuCheMs: http://eugsc4.iciq.es/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions