UJI
  • UJI
  • Notícies
  • El professor Miguel Chover participa en el programa «La aventura del saber»

El professor Miguel Chover participa en el programa «La aventura del saber»

30/01/2019 | SCP

El professor Miguel Chover Selles, catedràtic de Llenguatges i Sistemes Informàtics, ha participat en el programa La aventura del saber (La 2, RTVE) dins de l’espai «La universidad responde», on ha contestat la pregunta: «¿Qué son los juegos serios?».

L’investigador i docent ha explicat que els jocs seriosos són videojocs que van més enllà del pur entreteniment. La idea és aplicar la tecnologia dels videojocs en altres àmbits com l’administració, l’empresa o la indústria en la presentació de productes, la realització de simulacions o els relacionats amb els àmbits de la salut o l’educació.

Aquestes càpsules informatives de dos minuts de durada responen de forma senzilla qüestions més complexes. «La universidad responde» trasllada l’esforç que realitza el personal investigador del col·lectiu científic universitari per a fer una recerca connectada amb les necessitats de la societat en les diferents àrees de coneixement. El projecte ha sigut coordinat per la Conferència de Rectors i Rectores de les Universitats Espanyoles.

La universitat pública de Castelló ha participat en el projecte amb deu càpsules informatives que tracten temes relacionats amb l’energia, els residus, la traducció, els videojocs o la mediació policial, entre altres.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions