UJI
  • UJI
  • Notícies
  • L’investigador Carlos Granell del Grup GEOTEC de l’UJI ha sigut elegit membre del Consell de l’Associació de Laboratoris Europeus d’Informació Geogràfica

L’investigador Carlos Granell del Grup GEOTEC de l’UJI ha sigut elegit membre del Consell de l’Associació de Laboratoris Europeus d’Informació Geogràfica

22/06/2018 | SCP

L’investigador del Geospatial Research Group de la Universitat Jaume I de Castelló, Carlos Granell, ha sigut elegit membre del Consell de l’Associació de Laboratoris Europeus d’Informació Geogràfica durant la XXI Conferència en Ciències de la Geoinformació 2018 (AGILE) celebrada la passada setmana a Lund (Suècia). El càrrec té una durada de quatre anys i implica la presència espanyola en el consell de l’associació europea.

Carlos Granell és investigador Ramón y Cajal en el Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics i en l'Institut de Noves Tecnologies de la Imatge de l'UJI. Amb anterioritat ha sigut investigador postdoctoral durant quasi quatre anys en el Joint Research Centre de la Comissió Europea (EC-JRC) a Ispra (Itàlia), i prèviament investigador postdoctoral en GEOTEC de 2006 a 2010. Graduat en Enginyeria Informàtica (2000), beca GVA-FPI (2003-2006) i doctorat en Informàtica (2006), té una extensa experiència en projectes de recerca nacionals i europeus, i és editor associat de revistes internacionals de prestigi dins de la seua disciplina.

El grup GEOTEC ha participat activament en la conferència amb diverses ponències, pòsters i l'organització de dos tallers que versaven sobre open data i reproductibilitat de la recerca. AGILE és una associació sense ànim de lucre fundada en 1998 per a promoure l'ensenyament acadèmic i la recerca en informació geogràfica en l'àmbit europeu. Actualment AGILE, reuneix més de 80 membres a Europa, principalment universitats, a la recerca de la cooperació amb la indústria i altres agents implicats en temàtiques relacionades amb la informació geogràfica.

Web de GEOTEC

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions