L’app de la Policia Local de Castelló, desenvolupada per UBIK Geospatial Solutions, guardonada com a millor projecte de participació ciutadana.
Primer investigador Marie Curie a l'UJI
Wycliffe K. Kipnusu s'uneix al Grup d’Òptica per a dissenyar un sensor òptic amb nanopartícules per a detectar la glucosa en llàgrima de les persones amb diabetis.
L'institut castellonenc té entre els reptes de futur aconseguir ser un centre de recerca de primera línia en la comprensió i creació de materials.
SemanticBots, empresa de base tecnològica recentment vinculada Espaitec, ha sigut creada a partir de la tecnologia desenvolupada per un grup de recerca de l’UJI.
El treball conclou que l'ús combinat de varietats amb alt contingut en licopè pot contribuir a obtenir tomaques que ajudarien a prevenir malalties degeneratives.
L’Institut de Materials Avançats treballa en l’evolució d’aquests dispositius amb punts quàntics a fi d’aconseguir llums més econòmics i eficients.
Obtenció eficient d'enantiòmers
La invenció patentada constitueix un mètode aplicable en l’àmbit industrial que permet sintetitzar únicament una de les formes enantiopures.
Els estudis realitzats per personal de l'Hospital General Universitari de Castelló i el Departament de Medicina de l’UJI s’emmarquen dins de les activitats d’investigació de la Càtedra Medtronic-UJI.
Kidnapped democracy: how can citizens escape?
Ramón A. Feenstra, professor de Filosofia Moral, Universitat Jaume I