panoramica UJI

Juny

20/12/2016 | SCP

Juny

 • Recurs d'imatge
  Impacte dels parcs eòlics marins

  Investigadors de l'UJI col·laboren en el projecte europeu PROMOTioN, l’objectiu del qual és reduir substancialment els costos dels parcs eòlics instal·lats en alta mar.

 • Recurs d'imatge
  María Ibáñez, jurat del Premi Rei Jaume I de Medi Ambient

  La professora María Ibáñez Martínez de la Universitat Jaume I (UJI) participa com a jurat del Premi Rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient.

 • Recurs d'imatge
  Premi Rei Jaume I de Medi Ambient

  La professora María Ibáñez Martínez de la Universitat Jaume I (UJI) ha participat com a jurat del Premi Rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient, que ha recaigut en Miguel Bastos per la seua recerca en l'establiment dels actuals estàndards de modelització que prediuen els canvis en la biodiversitat en el temps i l’espai.

 • Recurs d'imatge
  Publicació sobre conversió d’energia solar en combustible

  El llibre «Photoelectrochemical Solar Fuel Production: from Basic Principles to Advanced Devices», editat pels professors de la Universitat Jaume I Sixto Giménez i Juan Bisquert, ofereix una perspectiva general de la conversió sostenible d’energia solar en combustible com l’hidrogen, utilitzant semiconductors i cèl·lules solars, fotoelectroquímica i catàlisi.

 • Recurs d'imatge
  Xarxa ITN Smartnet

  La Universitat Jaume I de Castelló forma part d'una xarxa europea de ciència col·laborativa que avança en la investigació dels anomenats «gels intel·ligents».

 • Recurs d'imatge
  La dieta mediterrània rica en greixos saludables no implica augment de pes corporal

  Els experts alerten que cal revisar les pautes dietètiques per a eliminar els límits arbitraris i obsolets sobre el consum total de greixos en la dieta.

 • Recurs d'imatge
  Nova metodologia per a conèixer el comportament energètic dels habitatges

  La professora associada de l'àrea de Construccions Arquitectòniques de la Universitat Jaume I Marta Braulio ha defensat a l’UJI la primera tesi doctoral sobre regeneració urbana.

 • Recurs d'imatge
  Emprenedors Fundació Repsol

  Presentat per Guillermo Monrós, Vicente Esteve i Mario Llusar, amb la col·laboració d’Arnau Monrós, Sara Cerro, Carina Gargori i Natalia Fas, del Departament de Química Inorgànica i Orgànica.

 • El canvi climàtic als cítrics

  Investigadors del Departament de Ciències Agràries realitzen un estudi pioner que combina l’estrès de sequera i la calor en els dos patrons més comuns emprats en citricultura.

 • Recurs d'imatge
  Prototip casa solar

  L’equip multidisciplinari que participa en el projecte éBRICKhouse 2016 de la Universitat Jaume I ha finalitzat la primera fase del muntatge del prototip de casa solar enfront de l’edifici d’Espaitec 2.

 • Recurs d'imatge
  «El gust d’investigar»

  La vuitena edició del concurs «El gust d’investigar» ha rebut 28 treballs d’investigació que presentaran durant la reunió científica.

 • Recurs d'imatge
  El gust d'investigar

  El lliurament de premis i diplomes de la VIII Reunió Científica «El gust d'investigar» ha posat el punt final a la reunió científica, on s'han exposat 28 treballs d'investigació.

 • Recurs d'imatge
  Recuperació dels maratonians

  L'UJI, la Fundació Trinidad Alfonso, la Societat Esportiva Correcaminos i la Fundació Hospitals Nisa han subscrit un conveni per al desenvolupament d'un projecte de recerca.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16