UJI

Setembre

20/12/2016 | SCP
Setembre
Recurs d'imatge geo-c index
El Grup de Recerca en Tecnologies Geoespaciales (GEOTEC) participa junt amb investigadors de la Universidade Nova de Lisboa (Portugal) i la Universitat de Münster (Alemanya).
Recurs d'imatge fluorescencia-punts-quantics index
Un equip internacional d'investigadors dissenya una nova estratègia per manipular la fluorescència dels punts quàntics
Recurs d'imatge fum-infants index
Una investigació amb participació de l'UJI ha demostrat que la contaminació atmosfèrica generada per incendis forestals agreuja la salut respiratòria de la població infantil.
Recurs d'imatge tesis-piano index
La tesi defensada pel doctor Luis Vallés Grau, professor de piano del Conservatori Professional de la Vall d’Uixó, en la Universitat Jaume I planteja el disseny, eficaç i viable, d'una proposta curricular de l'especialitat de pianista acompanyant en la titulació superior de música a Espanya.
Recurs d'imatge projecte-bpta index
L'objectiu del projecte és analitzar la situació de la transferència d'empreses com una estratègia d’emprenedoria que permeti definir les manques existents i extreure recomanacions per al disseny i desenvolupament d'accions que facilitin l'augment del nombre de transmissions d'empreses amb èxit.
Recurs d'imatge projecte-remeb index
La finalitat del projecte liderat per l’empresa FACSA és donar resposta als reptes socials vinculats amb el canvi climàtic i el medi ambient
Recurs d'imatge projecte-Foundrytile-life-itc index
El seu objectiu principal és demostrar la valorització de la fracció fina i de les sorres de fosa fèrria per a la producció de rajoles ceràmiques.
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions