panoramica UJI

Març

30/03/2015 | SCP

Març

 • Tarek-Taher Jaber López
  Rebutjar un suborn genera més estrès que acceptar-lo

  L'estudi sobre aspectes fisiològics i conductuals de la corrupció desenvolupat per investigadors de l'UJI revela una tendència majoritària a actuar de forma ètica i mostra l'efectivitat de l'amenaça d'un possible castic.

 • «Connecta amb la ciència»
  «Connecta amb la ciència»

  Per quart any consecutiu, el programa Campus Obert de la Universitat Jaume I de Castelló, amb la col·laboració de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i de l’Ajuntament de Sagunt, ha organitzat les jornades divulgatives «Connecta amb la ciència a la Seu del Camp de Morvedre».

 • Recurs d'imatge
  Millora per al tractament del càncer de mama amb tamoxifèn

  El mètode permet conèixer en un curt espai de temps com metabolitza cada pacient el fàrmac, informació que és de gran utilitat per a conèixer la possible resposta al tractament i ajustar la dosi del fàrmac.

 • Projecte Dados
  Estudien la influència de l'esport en l'adolescència

  Busquen alumnes d'ESO per un estudi sobre la influència de l'esport en la salut, el benestar i el rendiment acadèmic

 • Recurs d'imatge
  Dieta mediterrània

  Els beneficis per a la salut de la dieta mediterrània són coneguts. A més de ser més sana, un recent article conclou que el menú que tradicionalment es consumeix a Espanya deixa una petjada de carboni menor que les d'EUA o Regne Unit.

 • Recurs d'imatge
  U-Ranking del BBVA i l’IVIE

  La universitat pública de Castelló se situa en el grup d’universitats situades en el cinquè lloc en productivitat, segons indica el Rànquing Issue elaborat per la Fundació BBVA i l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16