La revista Recerca editada per l’UJI se situa com la cinquena més citada a Espanya en el camp de la filosofia

13/10/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La revista editada per la Universitat Jaume I Recerca. Revista de Pensament i Anàlisi s'ha situat com la cinquena més citada entre les 34 que s'editen a escala nacional en el camp de la filosofia i la teologia. Així ho reflecteix l'estudi realitzat pel grup EC3 de la Universitat de Granada, que utilitza com a criteri el nombre de cites recollit pel sistema de Google Metrics Schoolar (GMS) entre els anys 2009 i 2013. Aquest criteri permet valorar la cobertura i repercussió que aconsegueixen les revistes científiques.

El Departament de Filosofia i Sociologia de l’UJI va llançar en 2001 la revista Recerca, que en 2014 va passar a tenir un caràcter semestral i es publica periòdicament durant els mesos d'abril i octubre. La revista, editada pel Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat, s'ha posicionat en aquest temps a l'altura de les millors revistes de filosofia del context nacional.

Recerca. Revista de Pensament i Anàlisi pretén atraure articles de la màxima qualitat científica d'investigadors nacionals i internacionals del camp de la filosofia i de la sociologia crítica. En el seu número d'octubre, la revista aborda com a tema central «La gestió del bé comú: noves formes de participació en la política i en l'economia». Per al 2015 els temes centrals de la publicació seran «Joves i trajectòries en la vida adulta. Desigualtats, reptes i noves formes en un context de crisi» i «Nous moviments socials a Europa».

Revista Recerca: http://www.e-revistes.uji.es/index.php/recerca/issue/archive

Estudio citació revistes EC3: http://digibug.ugr.es/bitstream/10481/32471/7/HIndex_RCE_GSM0913.pdf

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions