Juny

31/03/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Juny

Sistema intel·ligent de gestió de trànsit

Un equip d'investigació multidisciplinària format per experts de la Universitat Jaume I (UJI), la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Universitat de València (UV), coordinats per l'Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (IRTIC) de la UV, han desenvolupat un nou sistema de gestió del trànsit que podrà reduir l'índex d'accidents en condicions meteorològiques adverses.

Laboratori del Grup de Qumica Organometlica y Catlisis nous-catalitzadors index

Article nous catalitzadors

Les investigacions desenvolupades pel Grup de Química Organometàl·lica i Catàlisi de la Universitat Jaume I s'han convertit en un referent a nivell nacional i internacional, com mostra el fet que el seu article recopilatori sobre les propietats dels seus catalitzadors se situa entre els 10 més citats d'Espanya en l'àrea de ciències químiques dels últims 10 anys, superant ja les 400 citacions, mentre que altres dos articles, centrats en el desenvolupament de nous catalitzadors de pal·ladi, superen les 200 citacions.

Minusvalidesa digital

Els majors de 44 anys corren el risc de caure en importants desigualtats socials davant el que Vicent A. Querol defineix com una minusvalidesa digital en una societat cada vegada més dependent de les noves tecnologies.

Nau realitat-virtual index

Realitat virtual per anar a Mart

Investigadors del Laboratori de Psicologia i Tecnologia (LabPsiTec) de la Universitat Jaume I, del Grup Labhuman de la Politècnica de València i de la Universitat de València participen en el projecte Emotional Activities Related to Health using Virtual Reality (EARTH).

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions