L'UJI concedeix 15 beques per a la formació de nous investigadors

09/02/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha llançat per primera vegada una convocatòria per a la concessió de 15 beques destinades a la formació de joves investigadors. Les ajudes, que tindran una durada d'un any prorrogable fins a tres anys més, finançaran la realització de les tesis doctorals dels 15 estudiants en el si de grups d'investigació de l'UJI. El termini per a presentar les sol·licituds comença el 20 de setembre i romandrà obert fins al 20 d'octubre de 2005. 

Cadascuna de les beques comptarà amb una dotació mensual de 1.100 euros bruts, a més d'una dotació addicional d'un màxim de 900 euros per a cobrir despeses derivades de la matrícula en cursos de doctorat, i d'un màxim de 900 euros més per a la participació en congressos o jornades científiques i per al desenvolupament del treball de camp necessari per a dur a terme el projecte d'investigació. Així mateix, la beca comprèn la cobertura d'una assegurança d'accidents i una assegurança mèdica. 

Les ajudes es dirigeixen a titulats superiors universitaris amb una nota mitjana de l'expedient acadèmic igual o superior a 1,60 punts. La convocatòria i els impresos de sol·licitud es poden consultar en la següent adreça: http://www.uji.es/ocit/beques/pred/

El llançament d'aquesta convocatòria referma el compromís de l'UJI amb la formació de nous investigadors i el foment de la vocació científica dels seus titulats, en línia amb la preocupació de la Comissió Europea per aconseguir que més i més joves dirigisquen els seus interessos professionals cap a la recerca científica. De fet, l'UJI ha sigut l'única universitat espanyola a rebre finançament de la Comissió Europea per a organitzar tot un conjunt d'activitats, com ara exposicions i cicles de cinema, encaminades a donar als joves una imatge atractiva de la professió d'investigador. El projecte, anomenat Research Bridges, es presentarà el proper 5 d'octubre de 2005.