Videoblog Ciència TV

Cercar al text
De la data
Fins la data

La participació i la visibilitat de les dones en disciplines cientificotècniques millora però cal avançar encara en el disseny dels estudis i en el seu reconeixement

10/02/2023

L’UJI commemora el Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb diverses activitats institucionals i la intervenció de les seues científiques en xarrades i col·loquis.

La Càtedra INCREA de l'UJI lliura els premis del programa 5UCV Gennera

04/11/2022

PortCastelló i AeroportCastelló han sigut les entitats que han plantejat els reptes relacionats amb la millora de la sostenibilitat.

Talent Woman España guardona tres professores de l’UJI en els Premis Margarita Salas

31/10/2022

Irene Epifanio, Lara Ferrando i Marina Martínez van crear tres activitats, encara accessibles a través de la web, per a trencar els estereotips en la matèria de Matemàtiques.

L’UJI ompli de ciència l’Àgora universitària per a posar-la a l’abast de la ciutadania

30/09/2022

Amb les activitats programades per la Nit Mediterrània de les Investigadores Goes To School (Mednight GTS).

Un estudi aporta llum sobre els complexos mecanismes que porten a l’homoquiralitat biològica

20/09/2022

L’equip investigador del Departament de Química Inorgànica i Orgànica de l’UJI ha comptat amb la participació del Premi Nobel Jean-Marie Lehn.

Una eina basada en la intel·ligència artificial permet detectar automàticament patologies en radiografies de tòrax i validar els seus resultats amb l’anàlisi d’informes mèdics

20/09/2022

La Universitat Jaume I de Castelló i la Fundació per al Foment de la Recerca Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio), a través de l’Hospital General Universitari de Castelló, han desenvolupat un nou programari.

L'estudiantat del programa «Joves i ciència» de la Fundació Catalunya La Pedrera ha valorat la seua estada a l’INAM de l’UJI com a «molt útil i enriquidora»

22/07/2022

Adriana Aguiló Martínez, Joel Esteve Casado i Maria Gimeno Freixas, l’estudiantat de batxillerat que ha realitzat una estada d’investigació a l'institut capdavanter.

La Universitat Politècnica de València, Metric Salad i Ana Locking, amb la participació de l'UJI i I3M, creen «Say my nails» en el metavers

05/07/2022

En el projecte, coordinat per la UPV a través del programa Atenea, col·labora també la Universitat Jaume I de Castelló i l'Institut I3M, centre mixt de la Politècnica de València i el Consell Superior d'Investigacions Científiques.