La filosofia de l’humor de la Generació Z

31/08/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Aquest documental vol mostrar com la generació Z concep els nous acudits, memes, i la importància que tenen en aquesta societat. Dos professionals del sector: Iker Aymerich, creador de l’app The Jokefun, i Tamer Al NajjarTrujillo del grup de recerca DESPAZ, expliquen la rellevància del meme i la seua utilització pels joves.

Aquest documental vol mostrar com la generació Z concep els nous acudits, memes, i la importància que tenen en aquesta societat. Dos professionals del sector: Iker Aymerich, creador de l’app The Jokefun, i Tamer Al NajjarTrujillo del grup de recerca DESPAZ, expliquen la rellevància del meme i la seva utilització pels joves.

Vídeo produït per alumnat del Grau en Comunicació Audiovisual de l’UJI Anne-Marie Adelina Balan, Blanca Traver Ortiz, Ana Navarro Molina, Maria Sierra Ingelmo, Alejandro Carrasco García, Ariadna Parra Ferrer i Marco Pio Russano dins del projecte Labcom-Ciència coordinat pel professor del Departament de Ciències de la Comunicació Francisco López Cantos, amb la col·laboració del Laboratori de Comunicació Audiovisual i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat Jaume I.

Aquest vídeo s’ha realitzat durant la pandèmia de la COVID-19.

Labcom-Ciència UJI 2020-2021

 

 

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions