Una oferta formativa atractiva i amb estil propi

25/03/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’oferta educativa de l’UJI s’ha adaptat al llarg dels 30 anys de vida de la Universitat per tal de donar resposta a les demandes de la societat i adequar-se als canvis legislatius en l’àmbit de l’educació superior. A més, l’UJI ha comptat, des de la seua creació, amb un model educatiu propi basat en el pràcticum, les tecnologies de la informació, el multilingüisme, la vocació europeista i valors com l’emprenedoria, la igualtat de gènere o el respecte per la diversitat. Aquest model l’ha convertida en un pol d’atracció tant per a l’estudiantat de la província com de la resta del territori espanyol.

En aquestes tres dècades, la Universitat ha comptabilitzat 380.399 matrícules en els diferents nivells i ha expedit un total de 52.222 títols des del nivell de llicenciatura, diplomatura o enginyeria fins als graus, màsters i doctorats.

L’aposta formativa es completa amb un ampli ventall de cursos de formació permanent per al reciclatge i l’especialització professional en àmbits d’interès estratègics i el Programa Universitari per a Majors, sempre amb el compromís per la qualitat en la docència, la millora educativa i el foment de la innovació.

Recurs d'imatge model-educatiu index

Un model educatiu propi i diferenciat

El model educatiu de l'UJI es caracteritza per la formació al llarg de la vida i per una relació més estreta amb l'estudiantat.

Recurs d'imatge universitat-majors index

Formació al llarg de tota la vida

El Programa Universitari per a Majors es va iniciar l'any 1998 i està dirigit a estudiantat major de 55 anys.

Recurs d'imatge innovacio-educativa index

Compromís per la qualitat de la docència

L’UJI promou la millora educativa a través de l’actualització contínua del personal docent i el foment de la innovació.

Recurs d'imatge experiencies-UJI index

Experiències d'antic alumnat

Coneix com va ser el pas per la Universitat Jaume I d'antic alumnat de les diferents titulacions.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions