Una aposta per la dimensió cultural de la universitat

16/07/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El compromís per la cultura i la seua difusió ha sigut un dels eixos destacats de l’activitat de la Universitat Jaume I en aquests 30 anys d’història. Al llarg d’aquest temps, l’UJI ha consolidat un model cultural basat en espais que s’han convertit en referent de l’àmbit artístic a Castelló, en la formació a través de les aules i tallers en diferents disciplines artístiques, i en la dinamització i desenvolupament del territori amb el Programa d’Extensió Universitària. Aquesta connexió amb la societat i el territori s’ha complementat amb la participació de l’UJI en diverses fundacions, el programa de mecenatge i la creació de càtedres i aules, o el programa AlumniSAUJI.

Recurs d'imatge aules-catedres index

Mecenatge i càtedres

El Programa de Mecenatge i Patrocini de la Universitat Jaume I té com a objectiu implicar persones, empreses i institucions en el desenvolupament d'activitats i projectes universitaris, on les càtedres i aules d'empresa són unes de les iniciatives patrocinables per excel·lència.

Recurs d'imatge fundacions index

Fundacions

La Universitat Jaume I forma part d'un total de set fundacions sense ànim de lucre i també compta amb la seua pròpia fundació, la Fundació General.

Recurs d'imatge alumni-30anys index

Programa AlumniSAUJI

El programa AlumniSAUJI és l'espai de trobada dels més de 50.000 antics i antigues alumnes i de les persones que volen mantenir una relació de proximitat amb la universitat pública de Castelló.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions