UJI

Espai obert

 • «Amb cames que roden»: «Les dones amb diversitat funcional també són lidereses i emprenedores»

  26/03/2021

  En aquesta ocasió volem assenyalar la rellevància de l’existència de referents, de dones amb diversitat funcional que siguen lidereses en els seus àmbits d’actuació i servisquen per a esperonar l’apoderament d’altres dones.

 • «UJI Hàbitat saludable»: Alteració del son i bruxisme

  12/03/2021

  Avui dia els trastorns del son constitueixen un dels problemes de salut més rellevants en les societats occidentals. La importància d'un bon descans és fonamental per a la nostra salut, a més d'un element primordial per a una bona qualitat de vida. Hi ha moltes causes que no permeten tindre un son reparador, i l'estrès n’és una de les principals. Aquest ens impedeix descansar adequadament i dona lloc a diferents alteracions i hàbits que resulten perjudicials per a la nostra salut. Un dels hàbits més comuns i perjudicials relacionat amb l’estrès i l'alteració de la son és el bruxisme.

 • Mesures per a l'Ingrés Mínim Vital

  16/03/2021

  Quasi mai o mai pensem en qui està pitjor que nosaltres, qui té menys que nosaltres, i no ens fixem en les persones que no tenen absolutament res. L'Executiu ha adoptat una sèrie de mesures per a ajudar a aquest col·lectiu tan desfavorit.