Concurs de redacció amb frases fetes

23/11/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: fins al 15 de desembre de 2022
Acte: Concurs de redacció amb frases fetes
Entitat: Fundació Germà Colón Domènech

Més informació: 

Fundació Germà Colón, despatx TI2031SD (ESTCE) de l'UJI
Telèfon: 964 729 070, els dimarts i dijous d’11 a 13 hores
Correu electrònic: fundaciocolon@uji.es

Bases: 

Pot participar en el concurs qualsevol estudiant de la Universitat Jaume I. El text ha d’estar escrit en català, ha de ser original i inèdit i no ha d’haver rebut prèviament cap premi o accèssit en un altre concurs, certamen nacional o internacional. El tema del text redactat és lliure. El text ha d’ocupar una pàgina, a doble espai. Ha de presentar-se per correu electrònic a l’adreça fundaciocolon@uji.es amb les dades personals de l’autor (nom i cognoms, DNI, telèfon, correu electrònic). Els autors poden presentar  fins a dos textos amb frases fetes. El termini de presentació dels textos finalitza el dia 15 de desembre de 2022 a les 24 hores.

Cartell

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions