V Dia del Disseny, Creativitat i Tecnologia

26/09/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 28 setembre 2022
Acte: V Dia del Disseny, Creativitat i Tecnologia
Lloc: vestíbul de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Hora: 9 a 18.30 hores
Entitat: Universitat Jaume I

Breu descripció: Organitzada per l'Escola Superior de Tecnologies i Ciències Experimentals, l’activitat comptarà amb la col·laboració de diverses associacions que pertanyen a la universitat castellonenca. Cadascun dels projectes disposarà d'un estand en el qual proposarà un repte als assistents. Per cada prova superada, els participants rebran un encuny, i si aconsegueixen reunir-los tots, entraran en el sorteig de grans premis com una impressora 3D.

En la fira participaran les següents associacions: Club de jocs de taula de l'UJI, UJI Electric Racing Team, UJI Motorsport, La Plantilla, HackerSpace Castellon, UJI Robotics, UJI Hand i Associació Nacional d'Estudiants de Matemàtiques.
 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions