Fira i Plaça del Llibre de Castelló 2021

06/10/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 14 d’octubre 2021
Acte: Presentació publicacions a la Fira i Plaça del Llibre de Castelló 2021
Lloc: Plaça Santa Clara

Hora: 12.30 i 19 hores
Entitat: Universitat Jaume I, Publicacions UJI

 

12:30 h. Presentació

Cultura i exili. Estudis d'història i literatura, de Lluís Bartomeu Meseguer, Juan Luis Porcar, Adolfo Piquer, Francisco Javier Vellón Lahoz (coord.) A càrrec dels autors coordinadors de l'obra, Fàtima Agut, professora de la Universitat Jaume I i Carme Pinyana, editora de Publicacions de la Universitat Jaume I.

19 h. Presentació

La predicació de Sant Vicent Ferrer per les comarques de Castelló, de Tomás Martínez Romero. A càrrec de l’autor, Rosanna Cantavella (Universitat de València), Ruth Sanz (diputada de Cultura de la Diputació de Castelló) i Carmen Lázaro (vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I).

Programa 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions