MEDNIGHT Nit Mediterrània de les Investigadores

22/09/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 24 setembre 2021
Acte: MEDNIGHT Nit Mediterrània de les Investigadores

Lloc: Àgora campus de Riu Sec
Hora: 17 hores
Entitat: Universitat Jaume I

Breu descripció: La Universitat Jaume I se suma a universitats i centres d'investigació mediterranis divendres 24 de setembre a la vesprada per a celebrar la Nit Mediterrània de les Investigadores. L'Àgora universitària comptarà amb un complet programa d'activitats per a tots els públics estructurades entorn de cinc espais: El Jardín de la Ciencia, amb demostracions, jocs i visites guiades; Habla con ella, la científica, espai de xarrades amb investigadores; Las heroínas y héroes de la ciencia del Mare Nostrum, joc col·laboratiu; European Corner, amb projectes i debat, i una representació teatral.

A escala local, juntament amb el personal investigador de la Universitat Jaume I, en MEDNIGHT donaran a conèixer el seu treball altres centres d'investigació i de divulgació científica i administracions públiques, com l'Institut de Torre de la Sal (CSIC), el Planetari de Castelló i Europe Direct (Diputació de Castelló).

Tenint en compte la situació sanitària, totes les activitats tenen aforament limitat i el període d'inscripció s'obri aquest cap de setmana. Per a participar en MEDNIGHT, les persones interessades han d'emplenar i enviar el formulari que es troba disponible en aquest enllaç.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions