Congrés Internacional d'Espanyol com a Llengua Estrangera

23/02/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 26 i 27 de febrer de 2021
Acte: Congrés
Títol: Congrés Internacional de Professorat d'Espanyol com a Llengua Estrangera (CIELE)
Hora: 11.45 h (inauguració)
Lloc: en línia a través de Google Meet
Entitat: Departament de Filologia i Cultures Europees, Grup d'Innovació Educativa d’Espanyol com a Llengua Estrangera

Més informació: http://blogs.uji.es/ele/congreso/

Descripció:

El Congrés Internacional de Professorat d'Espanyol com a Llengua Estrangera (CIELE) se celebrarà a l'UJI els dies 26 i 27 de febrer de 2021. Aquest congrés té com a principal objectiu millorar la innovació educativa, l'educació de qualitat i la creació d'aliances estratègiques en l'àmbit d’'ELE (aspectes clau dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible).

El congrés està totalment adaptat a la situació sanitària actual, de manera que se celebrarà de manera no presencial.

El programa consta de cinc tallers síncrons a través de Google Meet i més de 70 comunicacions de professors-com/investigadors d'Itàlia, Suïssa, Grècia, Eslovàquia, Alemanya, Polònia, Regne Unit, Algèria, Costa d'Ivori, Xile, Colòmbia, Corea del Sud, Taiwan, Brasil, Estats Units i Canadà que presentaran les seues experiències pràctiques i/o investigacions. Aquestes aportacions es poden veure en obert al canal de Youtube de CIELE.

Pel que fa als tallers, els seus títols i autors són els següents: Ensenyament d'espanyol com a llengua estrangera en contextos d'immigració (Marcin Sosinski, Universidad de Granada; M. Jesús Llorente, ONG Accem), Ensenyar una llengua estrangera a la classe d'infantil: adquirir o aprendre una llengua? (Marcela Fritzler, Katedra Herzlya, Llengua i Cultura, Israel), Sobre la dimensió lúdica de la interacció oral: activitats comunicatives (Eladio Duque, Universidad Complutense de Madrid / Universidad Internacional Menéndez Pelayo), Espanyol per a Fins Específics: l'àmbit de la salut (Marta Gancedo, Universidad de Cantabria / Centro Internacional de Estudios Superiores de Comillas) i Anàlisi de Materials (Sara Robles, Universidad de Málaga).

El congrés és fruit d'un projecte del Departament de Filologia i Cultures Europees, i més concretament del Grup d'Innovació Educativa d’Espanyol com a Llengua Estrangera, que en col·laboració amb l’USE, s'han plantejat com a objectiu la millora educativa de les assignatures en l'àmbit de l'ensenyament de llengües estrangeres.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions