Curs: «Ètica de la ciència»

23/09/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Date: del 28 de setembre a l'1 d'octubre
Acte: Curs
Títol: «Ètica de la ciència: transparència i explicabilitat»
Hora: 14.30 a 19.30 h
Lloc: virtual
Entitat: Vicerectorat d'Investigació i Transferència, Secretaria General, i Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I

 

Inscripció per a PDI i estudiantat de doctorat de l’UJI: 

https://e-ujier.uji.es/pls/www/!uji_formacion.inscripcion?p_ic=6939B519C135E5C987A234E9B2151892

Inscripció per a estudiantat de grau i postgrau de l’UJI: 

https://zoom.us/webinar/register/WN_chz9gELUSLGStepEDm6L5Q

Descripció:

 

L'Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I ofereix del 28 de setembre a l'1 d'octubre un curs de formació transversal en «Ètica de la ciència: transparència i explicabilitat» en modalitat virtual dirigit a personal investigador i estudiantat de grau, màster i doctorat de l'UJI.

L'objectiu del curs és introduir conceptes, reptes i mecanismes de gestió de l'ètica relacionats amb els processos d'investigació científica, així com promoure la reflexió i deliberació sobre aquelles bones pràctiques que permetran abordar un projecte d'investigació de manera ètica i responsable.

La formació, de 20 hores de duració i acreditable per 30 hores, es realitzarà a través de la plataforma Zoom en horari de 14.30 a 19.30 hores. L'accés és lliure amb inscripció prèvia. El termini d’inscripció per a Personal Docent i Investigador i l’estudiantat de doctorat és fins el 24 de setembre mentre que l’estudiantat de grau i postgrau podrà inscriure’s fins el 27 de setembre.

El curs està organitzat pel Vicerectorat d'Investigació i Transferència, Secretaria General i l'Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I i compta amb el finançament de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions