UJI
  • UJI
  • Notícies
  • Taller: «Creativitat i empatia per a innovar»

Taller: «Creativitat i empatia per a innovar»

Última modificació: 14/09/2020 | Font: SCP

Data: 24 setembre 2020
Acte: Taller: «Creativitat i empatia per a innovar»
Lloc: en línia

Hora: 16 hores
Entitat: Universitat Jaume I, Espaitec

Breu descripció: El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec) organitza, el dijous 24 de setembre de 2020 a les 16 hores, un taller en línia on realitzarà un recorregut per les diferents fases del Design Thinking, una metodologia útil i nova per a l'emprenedoria que permet generar innovació centrada en l'usuari.

El taller impartit per Jorge Sánchez, soci director de Mobiliza Academy, seguirà un format Open Space que permet aconseguir, d'un grup nombrós de persones i en un mínim temps, les millors idees sobre un tema concret, en aquest cas com afrontar la gestió de projectes en situacions canviants. Després de la ponència inicial hi haurà un taller participatiu en el qual tots els assistents compartiran els seus coneixements o exposaran els seus dubtes per a trobar la solució a les propostes plantejades durant l'exposició.

Aquesta acció de formació es dirigeix a emprenedors que vulguen ampliar la seua oferta de serveis o productes de manera innovadora i diferenciada; perfils creatius que vulguen introduir noves eines d'ideació efectives en el seu mètode de treball; persones interessades en la creativitat i la innovació que vulguen començar un nou projecte; i qualsevol persona amb ganes d'aprendre sobre metodologies de design thinking aplicades a la seua vida personal o laboral.

Per motius d'organització es requereix inscripció prèvia obligatòria en el següent formulari https://bit.ly/317UG3o abans del dimarts 22 de setembre. Places limitades per rigorós ordre d'inscripció.

Una acció de formació finançada per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, que té com a objectiu millorar les habilitats empresarials de les firmes vinculades a Espaitec, grups d'investigació de la Universitat Jaume I interessades a generar spin-offs i teixit empresarial de Castelló.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions