Webinar: pla financer i de tresoreria post COVID

03/07/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 8 de juliol 2020
Acte: Webinar
Títol: «El meu pla financer i de tresoreria post COVID», impartit per Ana Belén García de Dualium Management
Lloc: en línia
Hora: de 9.30 a 11.30 hores
Entitat: Espaitec i Diputació de Castelló

Més informació i inscripció

Descripció:

La crisi econòmica provocada per la COVID-19 ha posat en una situació difícil a moltes de les empreses de la província de Castelló. Les mesures de contingència van fer que moltes d'elles es veren obligades a tancar les seues instal·lacions durant un període aproximat de tres mesos, i les que van romandre obertes el van fer a un ritme desaccelerat.

Si bé moltes empreses ja han pres les decisions més importants per a mantindre a flotació el negoci, és el moment de realitzar una avaluació financera i de tresoreria per a poder observar l'evolució dels comptes en relació als canvis que es desitgen donar.

En aquesta línia, dins de les accions organitzades per a dinamitzar i fomentar el networking del Club d'Empreses Castelló Global Program i acostar la innovació a tot el teixit empresarial provincial, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec) i la Diputació de Castelló organitzen el taller «El meu pla financer i de tresoreria post COVID» impartit per Ana Belén García, sòcia fundadora de Dualium Management i docent del mòdul de finançament del programa.

Aquesta activitat en format en línia pretén ser una píndola informativa sobre la nova situació econòmica amb alguns consells pràctics. Els objectius principals del taller són tres. En primer lloc, situar-se quant al que està succeint en l'entorn macroeconòmic, de manera que es puga aprofundir amb majors coneixements en les necessitats de la pròpia organització. En segon, aprofundir en el pla financer i, amb una dedicació extra de cada assistent, concloure el pla financer propi en les seues organitzacions. Finalment, construir una base entre els assistents per al treball dels seus propis plans d'empresa.

La formació és gratuïta i està oberta a tot el teixit empresarial de Castelló. Tindrà lloc el dimecres 8 de juliol de 9.30 a 11.30 hores i per a participar es requereix inscripció prèvia obligatòria en el següent enllaç www.castellonglobalprogram.com/news. Places limitades per rigorós ordre d'inscripció.

Agenda del taller

Primera part

Pinzellades sobre aspectes macroeconòmics post COVID i com afectaran l'empresa o sector. Es realitzarà una breu anàlisi de l'entorn post COVID tant nacional com internacional, prenent com a referència els principals indicadors i previsions. A continuació, es definirà de què es compon un pla de negoci: càlcul del punt d'equilibri en l'organització 2020-2021 i la presa de decisions: pla d'explotació, pla d'inversió/desinversió, pla de finançament, pla de tresoreria i pla de RH.

Segona part

Sessió per a l'elaboració del pla financer de negoci i de tresoreria 2020-2021. Es veuran casos pràctics i exemples que donen lloc al debat i consultes relacionades amb l'elaboració del pla.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions