Presentació llibre: «Les petjades del temps» de Rosa Serrano

17/12/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 19 desembre 2019
Acte: presentació llibre
Títol: «Les petjades del temps» de Rosa Serrano
Lloc: Llibreria Babel de Castelló

Hora: 19 hores
Entitat: Associació ADONA'T (Universitat Jaume I) i Editorial Balandra

Breu descripció: enguany Rosa Serano ha rebut l'Alta Distinció de la Generalitat Valenciana, el guardó Valenciana de l'any (juntament amb ADONA'T) de la Fundació Huguet, i la medalla d'honor de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, entre altres.

Col·laborar en la promoció del llibre i la lectura és una dels objectius d'ADONA'T (Associació de Dones Nacionalistes 'Terra'), inscrita en el Registre d'Associacions de la Universitat Jaume I, i és per això que organitzen presentacions de llibres, així com realitzen el programa de Ràdio Adona't "Lite-rates. Mamíferes de la cultura", en Vox Uji Ràdio.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions