UJI

Presentació: #CienciaenelParlamento

11/11/2019 | SCP

Data: 12 de novembre de 2019
Acte: Setmana de la ciència. La ciència més a prop. 
Títol: Presentació de la iniciativa #CienciaenelParlamento
Lloc: Llotja del Cànem
Hora: 18.30 hores
Entitat: Universitat Jaume I

Breu descripció:

L’investigador Lorenzo Melchor, de l’equip de coordinació de #CienciaenelParlamento, serà l’encarregat d’explicar aquesta iniciativa ciutadana independent que té com a objectiu que la ciència i el coneixement científic siguen una de les fonts d’informació en la formulació de propostes polítiques.
 
També hi intenvindran els professors de la Universitat Jaume I Elsa González, del grup de recerca d’Ètica Pràctica i Democràcia, del Departament de Filosofia i Sociologia, i Ignacio Aymerich, del grup de recerca en Drets Humans i Drets Fonamentals, del Departament de Dret Públic.
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions