UJI

Conferència: «Mirem una pel·lícula?»

07/11/2019 | SCP

Data: 11 noviembre 2019
Acte: conferencia
Títol: «Mirem una pel·lícula?» a càrrec dde José Gozalbo Sidro de mirada.tv
Lloc: aula TD2301
(ESTCE)
Hora:
10.30 a 12 hores
Entitat: Grau en Enginyeria Informàtica. Universitat Jaume I

Breu descripció: En l'actualitat es poden vore en vídeo (pel·lícules, sèries, etc.), quan i en el dispositiu que es vol. Descobreix que hi ha darrere d'aquest senzill procés per a l'usuari, l'arquitectura d'una plataforma de vídeo que dona servei a millons d'usuaris, i entén tots els components involucrats. Coneix com s'organitza una empresa de programari per crear, desplegar i soportar un sistema tan complex, redundant i escalable.

José Gozalbo Sidro és CTO (Chielf Technology Officer) de mirada.tv des de 2008. Gestiona un equip de més de 140 empleats amb seu al Regne Unit, Mèxic i Espanya. És responsable dels equips de PMO, Software Development, QA i Ops.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions