UJI

Sessió informativa: Programa Technovation girls

06/11/2019 | SCP

Data: 9 de novembre de 2019
Acte: Sessió informativa
Títol: Programa Technovation girls
Lloc: sala de conferències del Menador espai cultural
Hora: 11 hores
Entitat: Universitat Jaume I i Technovation Girls Castelló

Breu descripció:

 

Technovation Girls és un programa de competència empresarial tecnològica per a xiquetes. És el projecte insígnia de l'associació americana sense ànim de lucre Technovation. El programa ofereix a xiquetes de diferents països l'oportunitat d'aprendre les habilitats necessàries per a convertir-se en emprenedores i líders tecnològiques. Cada any, Technovation llança un repte a les xiquetes de 10 a 18 anys per a construir un pla de negoci i una aplicació mòbil (app) per a fer front a un problema social local.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions