UJI

Congrés: «Els jocs en la història»

Les activitats continuen diumenge al Festival Maestrat Games a Sant Mateu
29/10/2019 | SCP

Data: 8, 9 i 10 de novembre de 2019
Acte: congrés internacional
Títol: Els jocs en la història. La diversitat lúdica a l'escola i al temps lliure.
Lloc: sala d'actes de l'Escola de Doctorat i Consell Social i Sant Mateu
Hora: 9 a 20 hores
Entitat: Universitat Jaume I, Institut Ramón Muntaner i Associació Cultural La Tella

Descripció: els jocs i la diversitat lúdica són un patrimoni immaterial que s'ha de preservar i transmetre de generació en generació per a evitar la seua desaparició. A més a més, el joc és una eina pedagògica de primera magnitud que s'ha d'aprofitar des dels diferents contextos educatius, de lleure, festius...

El joc i les manifestacions lúdiques tenen la possibilitat de ser abordades des de disciplines com la psicologia, la pedagogia, l'educació física, la història, l'antropologia, les matemàtiques, la llengua, les noves tecnologies, la música, les ciències de la salut, etc., fet que engrandeix les seues possibilitats com a recurs en diferents àmbits.

El congrés que presentem té un caràcter interdisciplinari i comparteix una part científica amb una part turística i etnolúdica amb demostracions i tallers pràctics dins del Festival Maestrat Games. La part científica es desenvoluparà els dies 8 i 9 de novembre a la Universitat Jaume I de Castelló i la part lúdica es desenvoluparà a la localitat de Sant Mateu el dia 10 de novembre de 2019.

Més informació i inscripcions (fins al 6 de novembre): https://sites.google.com/view/jocsenlahistoria/

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions