UJI

GISDay a l’UJI: Completa les missions i guanya premis

31/10/2019 | SCP

Data: del 4 al 12 de novembre 2019
Acte: GISDay a l’UJI: Completa les missions i guanya premis
Lloc: Universitat Jaume I
Entitat: Universitat Jaume I

Breu descripció:

El proper 13 de novembre se celebra el Dia dels Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG) o GIS Day (en anglès) i des del grup GEOTEC (INIT) volem celebrar-ho amb tota la comunitat universitària de l'UJI.

Hem preparat unes missions molt senzilles que t'ajudaran a entendre com fem servir les tecnologies GIS o geoespacials en el nostre dia a dia. Només has d'anar complint missions i participaràs en el sorteig d'un smartphone, un polsera Intel·ligent, uns auriculars bluetooth i molt més.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions