UJI

Curs: «Monitor d'Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil»

18/07/2019 | SCP

Data: del 7 al 17 d'agost de 2019
Acte: curs
Títol: «Monitor d'Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil»
Lloc: Sala Colom, c/ Safona (Onda)
Hora: de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00
Entitat: Universitat Jaume I

Breu descripció: l'Aula Universitària UJI-Vila d'Onda (AUVO) organitza un curs intensiu de MATL amb titulació oficial de l'IVAJ. Les 25 places s'han cobert ràpidament per l'alumnat de l'UJI i s'ha establit una llista d'espera per a poder cobrir possibles baixes. Aquesta activitat forma part del programa de l'AUVO que pretén capacitar a l'alumnat per a treballar en escoles d'estiu, campaments i extraescolars, així com atendre la demanda de les associacions juvenils d'Onda.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions