UJI
  • UJI
  • I Jornada de Cooperació UJI-FISABIO

I Jornada de Cooperació UJI-FISABIO

11/06/2019 | SCP

Data: 13 juny de 2019
Acte: jornada
Títol: I Jornada de Cooperació UJI-FISABIO
Lloc: saló d’actes de l’Hospital General Universitari de Castelló
Hora: 12.30 hores
Entitat: UJI-FISABIO

Breu descripció: L’UJI i FISABIO, dins del Conveni per al Foment de la Cooperació en Investigació i Innovació Tecnològica entre ambdues Institucions, amb l'objectiu d'estimular noves col·laboracions en I+D+i han organitzat una Jornada de cooperació en investigació i innovació tecnològica entre els seus investigadors/es i professionals.

Durant aquesta jornada, tindran lloc reunions bilaterals entre aquells participants que han enviat les seues expressions d'interés i els possibles socis interessats a col·laborar. A més, es presentarà la convocatòria d'ajudes per a finançar activitats preparatòries de projectes coordinats entre ambdues institucions.

Més informació i programa

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions