UJI

Resultats del projecte «ODS per a una educación global, inclusiva i en equitat»

20/05/2019 | SCP

Data: 23 maig 2019
Acte: presentació de resultats
Títol: «ODS per a una educació global, inclusiva i en equitat»
Lloc: aula 110 del Menador espai cultural
Hora: de 16 a 20 hores
Entitat: Màster Universitari en Psicopedagogia; Màster en Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes i ONGD Paz y Desarrollo

L’ONGD Paz y Desarrollo, el Màster Universitari en Psicopedagogia i el Màster Universitari en Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes han organitzat per a dijous 23 de maig de 2019 de 16 a 20 hores al Menador espai cultural la presentació de les accions de sensibilització d’educació per al desenvolupament i els projectes d’ApS realitzats per l’alumnat i professorat del màster i el personal de Paz y Desarrollo durant l’execució del projecte «ODS para un educació global, inclusiva i en equitat».

Durant la jornada l’alumnat del Màster en Psicopedagogia presentarà els treballs d’ApS realitzats al barri de Sant Llorenç de la Ciutat de Castelló. A continuació, hi haurà un cinefòrum que relata l'experiència de l'alumnat en aquesta comunitat i la presentació de la Guia pràctica per a la implementació de la perspectiva de gènere, amb el propòsit de reflexionar sobre els reptes de l'educació inclusiva i en equitat, en aquesta època de globalització i com les realitats més pròximes, prenent com a referència la de l'alumnat del barri de Sant Llorenç, per a integrar la visió de les entitats convidades i els joves i dones beneficiàries dels seus programes.

Paz y Desarrollo és una organització no governamental per al desenvolupament fundada en 1991 a Còrdova (Espanya), que contribueix a millorar les condicions de vida de les comunitats als països empobrits. Fa el seu treball mitjançant una cooperació participativa, amb especial atenció en la igualtat entre homes i dones; això és, la inserció de les dones en el desenvolupament de la seua pròpia comunitat en condicions d'igualtat i respecte.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions