UJI

Jornada: «Obligacions en matèria d’igualtat i enregistrament de la jornada de treball»

21/05/2019 | SCP

Data: 23 maig 2019
Acte: Jornada
Títol: «Obligacions en matèria d’igualtat i enregistrament de la jornada de treball»
Lloc: sala d’actes Alfons el Magnànim de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques
Hora: 16.30 hores
Entitat: Universitat Jaume I

Breu descripció: Organitzada per l’Espai Jurídic d’Estudis Laborals, el Col·legi de Graduats Socials de Castelló i MC Mutual, la jornada pretén apropar les novetats més rellevants de l’àmbit laboral en l’actualització de la normativa de Seguretat Social 2019, el RD-Llei 6/2019, d’1 de març de mesures urgents per a la garantia d’igualtat de tractament d’oportunitats entre dones i homes en el treball i l’ocupació, i el RD-Llei 8/2019, de 8 de març, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral en la jornada de treball.

S’analitzaran les modificacions que introdueixen aquests decrets en les prestacions a la Seguretat Social, les noves prestacions i obligacions empresarials en matèria d’igualtat i la nova regulació de l’enregistrament de la jornada, el subsidi a les persones majors de 52 anys i les bonificacions en la contractació.

Programa

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions