Exposició d’obres realitzades per alumnat sobre igualtat

09/05/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 14 de maig de 2019
Hora: 12 h
Acte: exposició d’obres realitzades per alumnat sobre igualtat
Lloc: corredor de les aules d’ADE i Economia, planta baixa de la FCJE
Entitat: Unitat de Diversitat i Discapacitat de l’UJI

Breu descripció: s'exposaran obres fetes per l'alumnat de l'assignatura Màrqueting social i polític de quart curs de la titulació d'ADE, de Publicitat i Comunicació Audiovisual de l'UJI, de Comunicació Audiovisual de la UV, d'ESO i batxillerat de l'IES Broch i Llop de Vila-real, de batxillerat de l'IES La Plana de Castelló, d'ESO de l'IES Maestrat de Sant Mateu i de fotografia de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló. La temàtica de l'exposició és la igualtat i el respecte que entre companys y companyes hi ha d'haver a les aules de les universitats, instituts i col·legis. Respecte cap a les dones, cap a qualsevol persona independentment del seu origen, religió, ideologia, característica física o caràcter, i cap a les persones que tenen algun tipus de discapacitat. A més es farà la lectura de dos relats curts sobre la temàtica de l'exposició per part de dos alumnes del taller d'escriptura creativa de l'UJI, taller que juntament amb el taller de dansa també han participat en el projecte.  

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions