Exposició: «Antifranquisme i Renovació Pedagògica»

01/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: del 5 d’abril al 13 de maig
Acte: exposició
Títol: «Antifranquisme i Renovació Pedagògica»
Lloc: Menador espai cultural
Entitat: Museu Pedagògic de Castelló (MPdC) de la Universitat Jaume I i FEIS CCOO PV

Breu descripció: es tracta d’una mostra que presenta el treball del Seminari de Pedagogia del Col·legi de Doctors i Llicenciats del D.U. València (1966-1978), un moviment de professionals de l'ensenyament que, davant la situació educativa que havia creat la repressió franquista, va intentar, de forma absolutament altruista i desinteressada, introduir a Espanya la pedagogia moderna. La inauguració tindrà lloc el dia 5 d'abril a les 18 hores a la sala del Museu Pedagògic del Menador i a continuació tindrà lloc una taula redona sota el títol Renovació Pedagògica a Castelló: passat, present i futur en la que intervindran: Mónica Pérez (comissària de l'exposició),  Miquel Ortells (professor de Teoria i Historia de l'Educació de la UJI), Guillem Badenes (MRP Castelló)  i Empar Martell (MRP Castelló). En aquesta mostra també col·laboren la Secció Sindical CCOO-UJI, la Càtedra Soler i Godes, el Departament de Pedagogia i Didàctica de les Ciències Socials, la Llengua i la Literatura i el Departament d’Educació i Didàctiques Especifiques (UJI).

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions