UJI

UJIllengües: trobada d’estudiantat de l’UJI i internacional

UJIllengües fomenta l’intercanvi lingüístic entre estudiantat de l’UJI i internacional amb una trobada
22/01/2019 | SCP

Data: 21 febrer 2019
Acte: trobada d’estudiants de l’UJI i estudiants internacionals
Títol: UJIllengües
Lloc: Edifici TI planta 0 de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Hora: 18.30h
Entitat: Servei de Llengües i Terminologia i Oficina de Relacions Internacionals 

Breu descripció: El Servei de Llengües i Terminologia i l’Oficina de Relacions Internacionals de la Universitat Jaume I han organitzat per a dijous 21 de febrer de 2019 UJIllengües, una trobada lúdica d’estudiantat de la universitat pública de Castelló i alumnat internacional per a compartir els idiomes i també menjar típic, amb la finalitat de fomentar els intercanvis o tándems lingüístics.

La trobada s’iniciarà a les 18.30 hores a la planta 0 de l'edifici TI de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals amb la benvinguda i un intercanvi gastronòmic amb productes típics de les comarques valencianes i d’altres cultures. Durant la trobada es propiciarà la formació de tàndems lingüístics entre les persones assistents. Per a finalitzar, està prevista una sessió de karaoke en diferents llengües.

Més informació

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions