XIII Workshop on Empirical Research in Financial Accounting

21/01/2019 | FUE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: Del 23 al 25 de gener 2019
Acte: congrés
TítolXIII Workshop on Empirical Research in Financial Accounting
Lloc: saló d'actes Edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social
Entitats: Càtedra AECA Carlos Cubillo de Comptabilitat i Auditoría, Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Càtedra Ciutat de Castelló, Departament de Finances i Comptabilitat UJI, Fundació Universitat Jaume I-Empresa.
Contacte: jornadas@fue.uji.es

Més informació: www.fue.uji.es/13workshopefa

Castelló acull la 13a edició del Workshop on Empirical Research in Financial Accounting, referent nacional sobre investigació empírica de comptabilitat financera. Aquest fòrum organitzat per la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, la Càtedra Ciutat de Castelló, el Departament de Finances i Comptabilitat i la Càtedra AECA Carlos Cubillo de Comptabilitat i Auditoria, i patrocinat per aquesta, comptarà amb conferenciants de primer ordre en la matèria com la professora Catherine Shakespeare (Ross School of Business, University of Michigan).

Aquest esdeveniment s'ha consolidat com una cita obligada per als investigadors europeus de l'àmbit de la comptabilitat. En el workshop es presenten i debaten ponències que han sigut prèviament seleccionades per un comité científic format per especialistes. Les ponències seleccionades tracten diversos temas relacionats amb l'àrea de comptabilitat financera, com la qualitat de la informació financera i la responsabilitat social corporativa, l'auditoria o l'impacte del compliment amb els estàndards comptables en el funcionament de les empreses i els mercats de capitals.

El programa s'obri amb la inauguració dimecres 23 de gener de 2019 a càrrec de Carmen Lázaro Guillamón, Vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I; la presidenta del Comité Organitzador i titular de la Càtedra AECA Carlos Cubillo de Comptabilitat i Auditoria, Belén Gill de Albornoz; i Juan Manuel García Lara, president del Comité Científic del Congrés i catedràtic de la Universitat Carlos III de Madrid.

Informació proporcionada per: Fundació Universitat Jaume I Empresa