UJI

Biblioteca: horari especial 24 hores

La Biblioteca de l’UJI obri 24 hores durant el període d’exàmens de gener
09/01/2019 | SCP

La Biblioteca de la Universitat Jaume I de Castelló ha iniciat el seu horari especial d’exàmens. Des del 2 al 22 de gener de 2019, romandrà oberta permanentment de diumenge a les 8 hores fins a dissabte a les 22 hores. 

Així, durant el període oficial d’exàmens del primer semestre, l’edifici romandrà obert les 24 hores. En concret, fins a les 24 hores totes les plantes estaran connectades i des d'eixa hora i fins les 05:45 hores estaran connectades les plantes 1 i 2 dels dos mòduls. L’horari especial de la Biblioteca de l’UJI s’ofereix per facilitar l’estudi, l’accés a les sales i la consulta de material bibliogràfic a l’alumnat durant els períodes d’exàmens. Més informació.

El dia 23 de gener, degut a la finalització de les avaluacions, la Biblioteca tornarà al seu horari habitual: de dilluns a divendres de 8 a 22 hores i dissabtes de 9 a 14 hores.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions