panoramica UJI

L'UJI convoca la cinquena edició del concurs «5UCV Startup» per a joves emprenedors de la Comunitat Valenciana

31/07/2018 | SCP

La Universitat Jaume I ha obert la convocatòria per a la V edició del concurs «5UCV Startup», una iniciativa de la Universitat Jaume I enmarcada dins del programa «Campus Emprenedor Innovador» de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana amb el que es pretén fomentar el talent de l'emprenedor en els campus de les cinc universitats públiques valencianes. Les inscripcions per a aquesta edició es poden realitzar fins al 7 de setembre de 2018.

L'UJI, a través de la Càtedra INCREA i conjuntament amb el Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social, organitza aquesta cinquena edició del concurs, que té com a objectiu premiar les millors iniciatives emprenedores i trajectòries empresarials de la Comunitat Valenciana. A més, pretén contribuir al desenvolupament de les empreses creades en el sistema universitari valencià i enfortir les relacions Universitat-Empresa.

El concurs inclou dos modalitats. Per una banda, la Categoria «Startup», dotada amb 16.500 euros en premis. En esta modalitat podrà participar qualsevol PIME amb seu valenciana, activitat comercial latent i que compte entre un i quatre anys d’antiguitat i que almenys un dels socis fundadors siga estudiant, egressat o titulat de l'UJI. També es podran presentar empreses amb forma societària mercantil i empreses sense personalitat jurídica pròpia com comunitats de bens, societats civils i empresaris individuals.

La segona categoria, «Startup junior», està dirigida als més joves i estarà dotada amb 3.750 euros repartits en cinc premis. Podrà presentar-se qualsevol emprenedor o emprenedora amb un projecte empresarial no constituït com a empresa i en el que almenys un dels integrants de l’equip siga estudiant, egressat o titulat de l’UJI. També podran participar aquelles empreses constituïdes en seu a la Comunitat Valenciana amb una antiguitat màxima d’un any i que, almenys, un dels socis fundadors siga estudiant, egressat o titulat de l'UJI.

El termini per poder participar en el concurs és fins al 7 de setembre de 2018. Més informació en: https://goo.gl/TNkZHN, http://www.increa.uji.es i http://www.ujiempren.uji.es.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16