Jornada: I Jornada de difusió de la recerca i criteris de qualitat de les revistes científiques

16/04/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 18 d'abril de 2018
Acte: jornada
Títol: «I Jornada de difusió de la recerca i criteris de qualitat de les revistes científiques»
Lloc: sala d'actes de la Facultat de Ciències Humanes i Socials
Hora: 9.15 a 17.30 hores
Entitat: Universitat Jaume I

Programa

Preinscripció gratuïta

Descripció:

El Vicerectorat de Recerca i Doctorat organitza una jornada amb l'objectiu d'impulsar l'excel·lència de les revistes de recerca de la seua universitat. La «I Jornada de difusió de la recerca i criteris de qualitat de les revistes científiques» que comptarà amb destacats especialistes en els camps d'accés obert, criteris d'excel·lència investigadora i de mètriques de difusió se celebrarà en el sala d'actes de la Facultat de Ciències Humanes i Socials dimecres 18 d'abril de 2018. Aquest esdeveniment és una acció més de l'aposta del vicerectorat per impulsar de la recerca i la difusió de les seues revistes i es dirigeix a un públic ampli que inclou al professorat i al personal administratiu vinculat amb la gestió de revistes així com al personal investigador en general.

El conjunt de la jornada comptarà amb tres conferències i una taula redona entre la qual cal destacar ponències com la d'Ángel Borrego (Universitat de Barcelona), entorn de la publicació en obert, el seu present i el seu futur, així com la d'Emilio Delgado (Universitat de Granada) que se centrarà en la difusió de la recerca així com el bon ús de les mètriques. També serà molt destacada la participació de la responsable d'Accés Obert i Revistes FECYT, Pilar Rico, qui exposarà els principis de qualitat bàsics que acompanyen a l'exigent segell de qualitat del FECYT.

La sessió explicarà finalment amb una taula redona en el qual responsables de revistes de diferents universitats exposaran els reptes principals als quals avui s'enfronten les publicacions científiques, especialment en el terreny de la indexació i la difusió de la recerca.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions