Curs d'estiu: «Pintures rupestres i noves tecnologies: de l’estudi a la difusió»

Les pintures rupestres protagonitzen un curs d’estiu de l’UJI
Última modificació: 10/07/2017 | Font: SCP

El curs d’estiu de la Universitat Jaume I «Pintures rupestres i noves tecnologies: de l’estudi a la difusió», es realitzarà del 18 al 21 de juliol de 2017 a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella.

Sota la coordinació acadèmica de Josep Cristià Linares Bayo i Sergi Selma Castell, membres del Departament d’Educació, i amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, el Museu de la Valltorta (Tírig) i l’Ajuntament de Morella, el curs pretén posar en valor un element singular del patrimoni de la humanitat com són les pintures rupestres de l’arc mediterrani al nord del territori valencià. Es planteja integrar els plantejaments acadèmics sobre aquest tipus d’art amb l’entorn social, cultural, econòmic i professional, apostant per noves formes pedagògiques d’apropament i difusió del conjunt patrimonial.

Les eixides de camp i els tallers programats introduiran també a l’alumnat en les darreres tecnologies, programes i mitjans audiovisuals de percepció i de treball amb les pintures (reproducció 4D, calc d’imatges amb suports digitals, etc.) per a abordar l’art rupestre des d’un posicionament global.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16