Presentació de llibre: «Teatro de mujer, Jeanne Marni» Publicacions de l’UJI edita el llibre de Jordi Luengo

11/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 12 d’abril de 2017
Acte: Presentació de llibre
Títol: «Teatro de mujer, Jeanne Marni» de Jordi Luengo
Participants: Jordi Luengo (autor), Juncal Caballero i Fàtima Agut
Lloc: Llotja del Cànem
Hora: 19:30h
Entitat: Publicacions de la Universitat Jaume I

Breu descripció: La Llotja del Cànem acull la presentació del llibre Teatro de mujer, Jeanne Marni, de Jordi Luengo en un acte que comptarà amb la intervenció d’Els Ubús amb Anna Claramonte, Belinda Bueno, Espe Guinot, Eva Vega i Ximo Montañés. Jeanne Marnière (1854-1910), coneguda com Jeanne Marni, va ser una femme de lettres que va consagrar la vida al teatre, no només com dramaturga o cronista per a alguns dels periòdics més cèlebres de l'època, sinó també com a talentosa actriu que va actuar en els teatres parisencs. Aquest «teatre de dona» (1906) és un compendi de peces teatrals on pot veure's com aquesta denúncia no solament s'extrapolava a les dones oriündes de les capes altoburgeses de la societat francesa del moment, sinó també a totes aquelles pertanyents a la resta dels estrats socials que conformaven el conglomerat ciutadà de les albors del segle passat.

Més informació i venda

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions