«El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria» Publicacions de l’UJI presenta el llibre «El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria» al Menador

05/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 6 d’abril de 2017
Acte: presentació de llibre
Títol: El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria
Ponent: José Luis Lorenz Andrés, autor; Wenceslao Rambla, vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals de l’UJI, i Verònica Ruiz, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló.
Lloc: Menador espai cultural
Hora: 20h
Entitat: Publicacions Universitat Jaume I i Ajuntament de Castelló

Breu descripció:

El Menador espai cultural acollirà dijous, 6 d’abril de 2017, a les 20h, la presentació del llibre El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria, de José Luis Lorenz Andrés, editat per Publicacions de la Universitat Jaume I en un acte que comptarà amb la presència de l’autor, del vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals, Wenceslao Rambla, i de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz.

En el marc de la commemoració del tres-centè aniversari del nou edifici de l’Ajuntament de Castelló de la Plana s’ha propiciat, des del consistori municipal i des de la Universitat Jaume I, la publicació d’aquest estudi sobre l’antic Consell de Castelló. Una anàlisi detallada que mostra com funcionava la institució municipal en l’època foral, quines persones ocupaven els oficis municipals i les oligarquies que s’arrapaven al poder. En definitiva, l’obra mostra el funcionament polític d’una vila petita durant el regnat dels Àustria del segle XVII i els ressorts de poder delimitats pels furs.

Més informació i venda

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions