Congrés AERELABO Organitzat per l'UJI i l'Associació Estatal d'Alumnes i Ex alumnes de Relacions Laborals, Recursos Humans/Graduat Social

24/11/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 25 al 28 de novembre de 2015
Acte: Congrés
Títol: LI Congrés AERELABO
Lloc: Saló d'Actes i Saló de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques
Entitat: Universitat Jaume I i Associació AERELABO

Programa

Breu descripció:

La Universitat Jaume I ha organitzat del 25 al 29 de novembre, junt a l’Associació Estatal d’Alumnes i Ex alumnes de Relacions Laborals, Recursos Humans/Graduat Social, el LI Congrés AERELABO, el qual té com a objectiu donar a conèixer a alumnes i titulats les últimes novetats en temes de l’àrea de les Relacions Laborals i Recursos Humans.

La inauguració del congrés tindrà lloc el 26 de novembre a les 9.15 hores al Saló d’actes Alfons el Magnànim de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques i comptarà amb l’assistència del degà de la FCJE, Rafael Lapiedra; la vicedegana de la FCJE i coordinadora del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans, Aránzazu Vicente; el director de MC Mutual Castellón, Gregorio Muñoz; el president d’AERELABO, Guillermo Jáñez, i l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

En el congrés s’abordaran temes com ara la Llei de Prevenció de Riscos Laborals; els protocols d’assetjament; les noves oportunitats dels graduats socials en l’àmbit jurídic; el contracte laboral de l’alta direcció i el Dret mercantil; les noves reformes en matèria de Seguretat Social, o l’impacte de les xarxes socials en el món dels Recursos Humans, entre d’altres. Les ponències tindran lloc al Saló de Graus de la FCJE.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions