Taller sobre llibres electrònics Organitzat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana

03/06/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 4 de juny 2015
Acte: Taller
Títol: Llibres electrònics: ús de dispositius i aplicacions, a càrrec de José Antonio Cordón, professor de la Universitat de Salamanca
Lloc: Aula HA0206AI de la Facultat de Ciències Humanes i Socials
Hora: 16 a 20 hores
Entitat: Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana

Breu descripció: El Taller de llibres electrònics pretén donar formació sobre els dispositius de lectura digital, tant de tinta electrònica com tauletes, incidint en els elements de caràcter avaluatiu i en les seues prestacions. Igualment pretén formar en l'ús de les aplicacions de lectura digital, i eines de treball vinculades amb elles, amb la finalitat que els alumnes adquirisquen les competències necessàries per a la seua selecció i aprofitament de les seues prestacions. S'analitzaran diferents tipus de dispositius i s'examinaran diferents aplicacions útils per al treball en la biblioteca, tant des del punt de vista professional com de cara als usuaris.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions