Informació dels assumptes tractats en el Consell de Govern Sessió número 01/2023 (26 de gener de 2023)

26/01/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La rectora felicita Espaitec pels seus resultats en els projectes innovadors finançats per l’AVI en 2022
La rectora Eva Alcón ha informat al Consell de Govern sobre la participació d’Espaitec en els projectes innovadors finançats per l’AVI durant 2022 amb uns «resultats magnífics, que milloren any rere any i que serveixen per a la col·laboració entre els parcs científics de la Comunitat Valenciana».

Entre els projectes, Alcón ha destacat dues iniciatives. D’una banda, Innotransfer, que promou la transferència de coneixement i innovació a empreses en sectors econòmics clau i que aquest any ha estat centrat en jornades relacionades amb la descarbonització energètica i en les possibilitats del biogàs com a alternativa energètica. D’altra, el Mapa Tecnològic de la província de Castelló, que ha permès identificar 295 empreses tecnològiques, de les quals 154 han participat en el projecte fins avui.

Alcón informa el Consell de Govern sobre l’augment de projectes de cooperació amb entitats europees que reben finançament Erasmus+
La rectora de l’UJI ha presentat en el seu informe del Consell de Govern l’augment de projectes de cooperació amb entitats europees que reben finançament del programa Erasmus+. Així, Alcón  ha exposat que l’UJI ha passat de dues propostes aprovades en 2019 a comptar amb 13 projectes que reben finançament.

Com a elements que expliquen aquests bons resultats, la rectora ha destacat la implicació del personal de diferents instituts d’investigació i departaments; el reforç del personal de suport a la gestió dels projectes i l’organització de jornades informatives. També ha traslladat l’enhorabona al Vicerectorat de Relacions Internacionals per promoure i facilitar la participació del personal investigador de l’UJI en projectes europeus altament competitius.

L’UJI concedeix la seua Medalla 2023 a l’IES Ribalta de Castelló i a l’Institut Valencià de Cultura
El Consell de Govern ha aprovat el lliurament de la Medalla de la Universitat Jaume I 2023 a l’IES Ribalta de Castelló i a l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

Amb 175 anys d’història, l’Institut Francesc Ribalta de Castelló és el més antic de la província i un dels 56 més longeus d’Espanya. Amb la concessió de la Medalla, l’UJI reconeix la seua trajectòria centenària i, molt especialment, el seu paper com a institució decisiva per al desenvolupament social, cultural, econòmic i polític de Castelló des del compromís amb l’educació pública, inclusiva i de qualitat.

A més, aquesta Medalla també és un reconeixement a un institut que nodreix i vertebra el viatge cap a l’educació superior de moltes persones de les comarques de Castelló i que, de manera simbòlica, a través de l’IES Ribalta es fa extensiu a la xarxa educativa preuniversitària.

L’Institut Valencià de Cultura (IVC), com a entitat que té com a finalitats el desenvolupament i l’execució de la política i accions culturals de la Generalitat Valenciana, rebrà la Medalla de la Universitat pública de Castelló per la seua contribució a fer de la cultura un instrument de vertebració territorial i compromís social, a més de vehicle de comunicació i apropament a les diferents realitats socials, valors que també impregnen el model cultural de l’UJI. Aquesta Medalla també representa un reconeixement a la col·laboració institucional constant entre l’IVC i la Universitat Jaume I que fa del primer un aliat estratègic per el model i la missió culturals de l’UJI. 

El Consell de Govern aprova la proposta de modificació del pla d’estudis del Grau en Història i Patrimoni
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat la proposta de modificació del pla d’estudis del Grau en Història i Patrimoni amb l’objectiu de millorar la gestió i el desenvolupament del grau, fer-lo més atractiu, millorar l’èxit de l’estudiantat i respondre a  les necessitats actuals de la demanda laboral.

El nou pla d’estudis reforça els continguts propis del títol i potencia el patrimoni com a tret d’identitat i fonament de singularitat. En aquest sentit, els dos àmbits del grau, història i patrimoni, tenen un pes acadèmic equilibrat amb aquesta modificació. Al mateix temps, el nou pla marca una major diferència amb el títol de Grau en Humanitats: Estudis Interculturals, i per això passa a compartir un total de 60 ECTS (10 assignatures) en lloc dels 156 ECTS del pla actual.

D’altra banda, en el nou pla s’han reorganitzat les assignatures per a tindre un títol amb una seqüència més lògica dels continguts així com introduir assignatures en els últims cursos de caràcter més instrumental, orientades a aplicar els coneixements teòrics en els àmbits professionals com gestió de béns culturals, ordenació del territori, projectes per a la posada en valor del patrimoni, arxivística, etc. En definitiva, un pla d’estudis que permet proposar un títol competitiu i amb demanda i que afavoreix optimitzar l’aprofitament per part de la universitat dels recursos de què disposa en els tres àmbits que constituiran la base del grau: la Història, l’Art i la Geografia.  

La implantació d’aquestes modificacions del Grau en Història i Patrimoni de l’UJI es realitzarà de forma progressiva, és a dir, curs a curs, a partir del curs 2024-2025. 

L’UJI aprova proposta de modificació del pla d’estudis del Grau en Humanitats: Estudis Interculturals
El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat la modificació de pla d’estudis del Grau en Humanitats: Estudis Interculturals amb l’objectiu de fer-lo més atractiu i incrementar les diferències amb el Grau en Història i Patrimoni, amb el qual compartia bona part del contingut, dos aspectes de millora que es van assenyalar en l’últim informe de renovació de l’acreditació del títol per tal d’obtenir un resultat favorable.

El grau canviarà la seua denominació a Grau en Humanitats, atès que els graus amb un títol bàsic sense denominacions addicionals compten amb una major taxa d’èxit a les universitats espanyoles. Així mateix, es creen dos mencions en «Filosofia pràctica» i en «Estudis de llengua i literatura (espanyol i català)» per tal de delimitar millor els interessos acadèmics i les eixides professionals dels futurs egressats i egressades. Aquests canvis suposen una profunda modificació del pla d’estudis amb la reconversió i actualització de diverses assignatures i la incorporació de noves matèries. Pel que fa a la diferenciació amb el Grau en Història i Patrimoni, finalment compartiran un total de 60 ECTS (10 assignatures).

La implantació de les modificacions proposades del Grau en Humanitats: Estudis Interculturals es realitzarà de forma progressiva, és a dir, curs a curs, a partir del curs 2024-25.

El Consell de Govern aprova la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Grau en Humanitats
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Grau en Humanitats. Davant la conjuntura que la ANECA puga considerar que, donades les modificaciones substancials que s'hi incorporen al títol, sobretot per les mencions, siga un títol nou, se sol·licita l'aprovació de l'informe previ per no haver de retardar tot el procés un any.

El Consell de Govern aprova la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Màster Universitari en Gestió Administrativa
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al nou Màster Universitari en Gestió Administrativa. Cas que la Conselleria done el seu vistiplau, es procedirà a iniciar el disseny de la memòria del títol.

La proposta plantejarà un màster en modalitat semipresencial, que tindrà un total de 60 crèdits i una oferta de 30 places. El màster té com a objectiu ser una titulació oficial assimilada a les habilitants per a exercir la professió de Gestor Oficial, com a via alternativa a la superació dels exàmens d'accés que convoca actualment la Secretaria d'Estat de Funció Pública, adscrita al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, vàlid en tot l'Espai Europeu. El màster atorga la formació necessària per a poder ser inscrit en el Registre de Mediadors i Institucions de Mediació determinada pel Ministeri de Justícia.

El Consell de Govern aprova la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Grau en Màrqueting Digital i Analític
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al nou títol de Grau en Màrqueting Digital i Analític. En el context de la reforma de l'àmbit de l'Economia i l'Empresa de la FCJE, el centre proposa sol·licitar a la Conselleria la possibilitat de treballar en la memòria d'un nou títol de grau, amb 60 places, que s'activaria utilitzant els mateixos recursos existents en l'actualitat, a partir de la redistribució de grups. La idea seria donar resposta a una important demanda laboral tant a nivell nacional com de la Comunitat Valenciana amb la formació de professionals en l’àmbit de la comercialització de béns, serveis i idees, amb competències digitals capaços de dissenyar estratègies i desenvolupar accions en tots els dominis d’aquest àmbit, així com analistes del mercat capaços d’extraure informació de diferents fonts de dades, organitzar-la, tractar-la amb la tècnica estadística apropiada, analitzar-la i elaborar informes professionals adients per a la presa de decisions de màrqueting. Cas que la Conselleria done el seu vistiplau, es procedirà a aprovar les comissions per tal d'iniciar el disseny de la memòria del títol.

El Consell de Govern aprova la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Grau en Estudis Internacionals d’Economia i Empresa
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al nou títol de Grau en Estudis Internacionals d’Economia i Empresa (Bachelor in International Business Economics). En el context de la reforma de l'àmbit de l'Economia i l'Empresa de la FCJE, el centre proposa sol·licitar a la Conselleria la possibilitat de treballar en la memòria d'un nou títol de grau, amb 30 places, que s'activaria utilitzant els mateixos recursos existents en l'actualitat, a partir de la redistribució de grups. El títol tindria com a objectiu aportar una preparació especial en la capacitat d'interrelacionar continguts, mètodes i visions de la complexitat del món en l'àmbit de l'economia i l'empresa en un context multicultural, per tal de fer front als reptes de la direcció i l'administració d'empreses amb un profund fonament econòmic, analític i una completa orientació internacional. Com tota la formació s'impartirà en anglès, es facilitarà la plena internacionalització dels graduats i graduades, que podran desenvolupar la seua carrera en empreses de qualsevol tipus orientades a mercats mundials. Cas que la Conselleria done el seu vistiplau, es procedirà a aprovar les comissions per tal d'iniciar el disseny de la memòria del títol.

El Consell de Govern aprova la modificació de la Normativa per a la realització dels requisits complementaris previs a l’homologació de títols estrangers d’educació superior
El Consell de Govern ha aprovat la modificació de la Normativa per a la realització dels requisits formatius complementaris, previs a l’homologació de títols estrangers d’educació superior per adaptar-la al que es disposa en el R.D. 889/2022, de 18 d’octubre, pel qual s’estableixen les condicions i procediments d’homologació, de declaració d’equivalència i de convalidació d’ensenyaments universitaris de sistemes educatius estrangers i pel qual es regula el procediment per establir la correspondència al nivell del Marc Europeu de Qualificacions per a l’Educació Superior dels títols universitaris oficials pertanyents a ordenacions acadèmiques anteriors.

L’actualització d’aquesta Normativa es realitza amb la finalitat d’assegurar que el nivell de formació acadèmica o professional de les persones amb titulació universitària estrangera és equivalent al nivell espanyol, donat l’increment de la mobilitat de l’estudiantat i de professionals en el mercat laboral europeu.

El Reglament serà d’aplicació a aquelles persones amb títol oficial expedit per una universitat estrangera a les quals el Ministeri amb competències en matèria d’universitats no ha homologat directament els estudis cursats per no ser equivalents al títol espanyol que habilita per a l’exercici d’una professió regulada, i han de superar prèviament a l’homologació uns requisits formatius complementaris, en el termini de quatre anys des de la notificació de la resolució del Ministeri.

Els requisits formatius podran consistir en la superació d’una prova d’aptitud, la realització d’un període de pràctiques, la realització d’un projecte o treball, o la superació de cursos tutelats i cadascun dels centres tindrà autonomia per a decidir quin tipus de prova considera més adequat.

El Consell de Govern aprova la proposta de modificació de la Normativa de Permanència per als estudis universitaris oficials de grau i màster
El Consell de Govern ha aprovat la proposta de modificació de la Normativa de Permanència que passa a denominar-se Reglament de Permanència per als estudis universitaris  oficials de grau i màster de la Universitat Jaume I.

Aquest Reglament, que ha de ser aprovat pel Consell Social amb l’informe previ del Consell d’Universitats, té com a objecte regular el règim de permanència de l’estudiantat matriculat a la Universitat en els estudis de grau i màster en qualsevol de les seues modalitats de docència, presencial, semipresencial o híbrida, i virtual.

El Reglament estableix com a règim de dedicació ordinari el de temps complet, i inclou les causes justificades per a sol·licitar electrònicament la realització d’estudis a temps parcial: les necessitats educatives específiques de suport educatiu, la situació laboral de l’estudiantat, les funcions de representació estudiantil, ser esportista d’alt nivell, la conciliació familiar, la simultaneïtat d’estudis i altres motius degudament justificats segons el criteri de la Comissió de Permanència.

En el cas dels estudis de grau, l'estudiantat de grau de nou ingrés, independentment del règim de dedicació, ha d'ajustar la seua matrícula al que dispose la legislació autonòmica a aquest efecte. En segon i posteriors cursos no podrà matricular-se d'un nombre de crèdits inferior a 30 ni superior a 72, excepte en el cas que li queden un nombre inferior de crèdits per a finalitzar els estudis. Pel que fa a l'estudiantat de grau a temps parcial, en segon i posteriors cursos no podrà matricular-se d'un nombre de crèdits inferior a 24 ni superior a 48, excepte en el cas que li queden un nombre inferior de crèdits per a finalitzar els estudis.

Quant a l'estudiantat matriculat per primera vegada en el primer curs d'un estudi de grau a l'UJI, ha de superar un mínim del 20 % del total de crèdits matriculats; l'alumnat que no supere aquest mínim, només podrà matricular-se, en el curs acadèmic següent, d'assignatures de primer curs o fer la preinscripció a un estudi de grau diferent, sempre que compte amb els requisits d’accés necessaris. Respecte al rendiment acadèmic, la normativa contempla que l’estudiantat que es matricule per segona vegada o posteriors en un mateix grau de la Universitat i que durant dos anys consecutius no supere almenys el 50% dels crèdits matriculats en cadascun d’eixos dos anys, ha d’estar un curs acadèmic sense matricular-se o fer la preinscripció en un estudi de grau diferent, sempre que compte amb els requisits d’accés.

En el cas dels estudis de màster, l’estudiant de nou ingrés, en règim de dedicació completa, ha de matricular-se d’entre 41 i 60 ECTS i, en règim de dedicació a temps parcial, d’entre 6 i 40 crèdits. En segon i posteriors cursos, independentment de la dedicació, s’ha de matricular d’entre 12 i el nombre de crèdits ECTS necessaris per a completar el pla d'estudis permés amb el vistiplau de la coordinació, excepte quan li queden un nombre inferior de crèdits per finalitzar. L'estudiantat que durant dos anys acadèmics consecutius no supere almenys el 40 % dels crèdits matriculats, ha d'estar un curs acadèmic sense matricular-se o ha de fer la preinscripció a un estudi de màster diferent.

El Reglament també contempla disposicions comunes als estudis de grau i màster relatives al nombre màxim de convocatòries, l’adequació d’aquestes normes a l’estudiantat amb necessitats específiques de suport educatiu, les causes d’exempció, la composició i funcions de la Comissió de Permanència i els recursos. 

L’UJI aprova els criteris per a l’ordenació acadèmica i el finançament dels màsters universitaris de l’UJI per al curs acadèmic 2023-2024
El Consell de Govern ha aprovat els criteris per a l’ordenació acadèmica i el finançament dels màsters universitaris de l’UJI per al curs acadèmic 2023-2024, considerant tant el càlcul de crèdits finançables com de conversió d'aquests en recursos econòmics. Pel que fa a l’ordenació acadèmica, és competència dels centres l’organització dels ensenyaments que imparteixen i gestionen. Pel que fa al finançament, es realitzarà una distinció entre els títols implantats abans d’aquest curs i els que comencen a impartir-se a partir d’aquest.

La Universitat Jaume I aprova el calendari acadèmic del curs 2023-2024
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat el calendari acadèmic per al curs 2023-2024. Les classes s’iniciaran l’11 de setembre de 2023 i finalitzaran el 17 de maig de 2024. L’estudiantat tindrà dos períodes d’avaluació de semestre, del 8 al 23 de gener i del 20 de maig al 4 de juny, i un període d’avaluació de segona convocatòria ordinària del 10 de juny al 10 de juliol. A més, el calendari estableix dos períodes d’avaluació final optatius per a estudis de grau el 21 i 22 de desembre i del 5 al 7 de juny que els centres poden utilitzar per a la realització de les proves d’avaluació segons les seues necessitats o per a compensació d’hores de docència.

En els graus en Mestre i Mestra d’Educació Infantil o Primària i en Infermeria, el calendari acadèmic podrà ser modificat per la corresponent Junta de Centre per raó de les pràctiques externes curriculars.

Pel que fa als festius, serà festa de la Universitat sense activitat docent presencial el 15 de setembre i el 23 de febrer. El període de vacances durant el Nadal serà del 23 de desembre al 7 de gener; en Magdalena del 2 al 10 de març, i en Setmana Santa del 28 de març al 7 d’abril. També seran festius el 24 i el 29 de juny.

La Universitat Jaume I aprova els límits d'admissió per al curs 2023-2024 amb 2.968 places de grau i 1.327 places de màsters oficials
El Consell de Govern ha aprovat els límits d’admissió dels estudis de grau i màsters oficials per al curs 2023-2024. Concretament, la Universitat Jaume I oferirà un total de 2.968 places de grau i 1.327 places de màsters oficials.

Per centres, s’ofereixen en estudis de grau 800 places en l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals; 380 en la Facultat de Ciències de la Salut; 883 en la Facultat de Ciències Humanes i Socials; i 905 en la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

Quant als màsters oficials, s’ofereixen 307 places en l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals; 240 en la Facultat de Ciències de la Salut; 520 en la Facultat de Ciències Humanes i Socials, i 260 en la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

L’UJI aprova la documentació per a l’organització del curs 2023-2024
El Consell de Govern ha aprovat el document d’organització del curs 2023-2024 que té com a objectiu establir un marc de referència per al disseny i desenvolupament dels diferents processos que s’engloben dins de l’ordenació acadèmica del pròxim curs. Es tracta d’establir terminis i criteris perquè els diferents agents que hi participen realitzen les seues tasques de manera coordinada per a assolir les metes fixades de la manera més eficaç i eficient possible.

Els principals elements que formen aquest marc són el calendari dels principals esdeveniments de l’ordenació acadèmica; la previsió del nombre de crèdits a impartir finançats en ensenyaments oficials de grau i màster; les capacitats docents i obligacions d’assistència a l’estudiantat de les diferents figures de personal docent i investigador; els crèdits de reducció de la capacitat docent del professorat i el procediment i criteris per a la concessió de veniae docendi al personal investigador, entre altres procediments relatius a l'ordenació acadèmica del curs.

L’UJI aprova la modificació del Document de Carrera Docent i Investigadora
El Consell de Govern ha aprovat la modificació del Document de Carrera Docent i Investigadora, que estableix els principis pels quals s’ha de regir l’UJI per a la dotació, contractació i promoció del PDI. Concretament, s’ha eliminat la disposició transitòria segona que suspenia l'aplicació de determinats apartats i articles, en base a l'existència d'un important retard en les convocatòries de places per torn lliure d'accés seguint els criteris per a la regulació de les convocatòries de places de professorat contractat doctor i de professorat pertanyent als cossos docents universitaris, una vegada esgotada la llista prioritzada corresponent mitjançant la cessió de taxa de reposició de l'UPV.

La Jaume I aprova la modificació dels criteris per a la regulació de les convocatòries de places de professorat contractat doctor i de professorat pertanyent als cossos docents universitaris a l’UJI
El Consell de Govern ha aprovat la modificació del document de Criteris per a la regulació de les convocatòries de places de professorat contractat doctor i de professorat pertanyent als cossos docents universitaris a l’UJI,  adaptant-lo al marc universitari actual. El present document estableix uns criteris generals que ordenen i regulen la provisió de places de cara a les convocatòries de professorat, be mitjançant el torn lliure subjecte a la taxa de reposició o el torn de promoció interna de Catedràtic d’Universitat.

El Consell de Govern aprova una proposta de comissió de serveis
El Consell de Govern ha aprovat una proposta de comissió de serveis al Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana d’un professor titular del Departament de Pedagogia i Didàctica de les Ciències Socials, la Llengua i la Literatura.

La Universitat Jaume I aprova la concessió de 17 llicències superiors a tres mesos
El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat la concessió de 17 llicències superiors a tres mesos per a realitzar estades fora de la universitat a professorat dels departaments de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia; Medicina; Matemàtiques; Dret Públic; Finances i Comptabilitat; Traducció i Comunicació, Enginyeria Mecànica i Construcció; Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia; Història, Geografia i Art; Educació i Didàctiques Específiques; Economia, i Pedagogia i Didàctica de les Ciències Socials, la Llengua i la Literatura.

Les estades es realitzaran en centres de Suïssa, França, Regne Unit, Portugal, Alemanya, Polònia, Austràlia, Itàlia, Colòmbia, Mèxic, Noruega, Luxemburg, Finlàndia i a la Universitat de València.

L’UJI aprova el Pla de promoció de la investigació de la Universitat Jaume I per a l’any 2023
El Consell de Govern ha aprovat el Pla de promoció de la investigació de l’UJI per a l’any 2023, que integra el conjunt d’actuacions previstes per a potenciar una recerca de qualitat, accessible i oberta en tots els àmbits del coneixement i reforçar la transferència de coneixement, a través de diferents convocatòries i altres mecanismes d’assignació directa vinculats a la captació de recursos externs.

El disseny d’aquest nou pla ha estat marcat per la necessitat d’activar les noves accions que es deriven de la modificació de la Llei la Ciència, la Tecnologia i la Innovació, el nou escenari que dibuixen els nous programes d’R+D+i vinculats al mecanisme de recuperació als àmbits estatals i autonòmics, així com l’estímul a la captació de recursos externs, en línia amb l’escenari que dibuixa el nou pla de finançament plurianual que, en l’actualitat, les universitats públiques es troben negociant amb la Generalitat Valenciana.

El Pla de promoció de la investigació 2023 tindrà un focus especial en la nova acreditació R3; la creació de noves sinèrgies amb els instruments del Pla Estatal Científica, Tècnica i d’Innovació; la transferència de coneixement en l’àmbit de les humanitats i les ciències socials, la mobilitat del personal investigador doctor o l’estabilització del personal investigador, entre altres accions.

El Pla s’estructura en sis eixos o programes:

- Programa de foment de projectes d’investigació
- Programa de mobilitat del personal investigador
- Programa de suport a la formació i incorporació de personal investigador
- Programa de transferència de resultats d’investigació
- Programa de suport als grups d’investigació
- Programa de suport a la difusió de resultats d’investigació

El Consell de Govern aprova l’adhesió de l’UJI al document «Agreement on Reforming Research Assessment» promogut per la Coalition for Advancing Research Assessment (COARA)
El Consell de Govern ha aprovat l’adhesió de la Universitat Jaume I al document «Agreement on Reforming Research Assessment» promogut per la Coalition for Advancing Research Assessment (COARA).

La Coalition for Advancing Research Assessment (COARA) és un grup de treball integrat per universitats, organismes públics i privats d’investigació, òrgans finançadors de la recerca i agències d’avaluació que té per finalitat fomentar la implantació d’un nou sistema d’avaluació de l’activitat investigadora a escala europea, amb la finalitat de promoure la millora de la qualitat i l’impacte dels resultats.

El sistema es fonamenta en el reconeixement de la diversitat de resultats, metodologies i pràctiques investigadores per als diferents camps de coneixement i en les diferents etapes de la carrera investigadora. Addicionalment, el sistema pretén afavorir les bones pràctiques, com ara l’ètica i la integritat en la pràctica investigadora, la ciència oberta, la divulgació de l’activitat investigadora, etcètera.

L’UJI aprova el calendari electoral per a la direcció de tres instituts universitaris i per al consell i direcció del Departament de Finances i Comptabilitat
El Consell de Govern ha aprovat el calendari per a l'elecció a les direccions de l’Institut Universitari de Dret del Transport; l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana (seu UJI) i l’Institut Universitari de Materials Avançats que es realitzaran el 22 de març de 2023. La presentació de candidatures es podrà efectuar del 14 al 22 de febrer i la proclamació definitiva de resultats serà el 28 de març.

D’altra banda, el Consell de Govern també ha aprovat el calendari per a elegir el consell i direcció del Departament de Finances i Comptabilitat. Pel que fa a l’elecció del consell, les candidatures es podran presentar del 14 al 22 de febrer de 2023 i les eleccions se celebraran el 9 de març. El 21 de març tindrà lloc la proclamació definitiva de resultats. En el cas de la direcció, la presentació de candidatures es podrà realitzar del 22 al 30 de març de 2023 i l’elecció tindrà lloc el 26 d’abril. La proclamació definitiva de resultats serà el 2 de maig.


 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions