Informació dels assumptes tractats en el Claustre Sessió número 3 (9 de abril de 2019)

09/05/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Claustre aprova encetar la iniciativa de reforma dels Estatuts

El Claustre de la Universitat Jaume I ha aprovat per unanimitat encetar la reforma dels Estatuts de la Universitat Jaume I, d'acord amb el que ja va aprovar el Consell de Govern el passat 13 de març. El Claustre ha aprovat també quines seran les línies bàsiques a las què afectará la reforma, com són l'adaptació a la normativa aprovada amb posterioritat a la promulgació dels Estatuts, ajustar-los a les necessitats actuals de l'UJI i millorar el funcionament institucional dels seus òrgans, com instituts o fundacions, entre d'altres.

Així mateix, el Claustre ha aprovat la candidatura única dels membres que formaran part de la Comissió de Reforma dels Estatuts, i que estarà formada, en l'àmbit del Personal Docent i Investigador funcionari doctor per María José Aramburu (amb Juan José Font com a suplent), Pilar Ezpelta (amb Begoña Bellés com a suplent), Eva Cifre (amb María Luisa Rebagliato com a suplent), Mercé Correa (amb Iván Barreda com a suplent), Reina Ferrández (amb Elena Ortells com a suplent), Francisco López Benet (amb Rosa Llusar com a suplent), Javier Marzal (amb Adoración Sales com a suplent), Cristina Pauner (amb Modesto Fabra com a suplent), Ana Piquer (amb Eliseo Monfort com a suplent) i Andrea Planchadell (amb Iciar Cordero com a suplent). En representació del personal docent i investigador funcionari no doctor i contractat hi formaran part Luisa Alamá (amb Francesc Esteve com a suplent) i Conrado Martínez (amb Ana Muñoz com a suplent), mentre que per part de l'estudiantat hi formaran part David Curto (amb Noemí Serra com a suplent), Mara López (amb Claudia Madalina com a suplent), Colás Mínguez (amb Blanca Solbes com a suplent), Elena Diana Stroe (amb Aitor Rubio com a suplent) i Vicente Tamarit (amb Marina Calvo com a suplent). Per últim, el PAS estarà representat per José Iglesias (amb Carme Pinyana com a suplent), Jordi Torner (amb María Jesús Tirado com a suplent) i Isabel Vicent (amb Vicent Sales Barberá com a suplent). Per últim, el Claustre ha acordat celebrar una segona votació de la presidència d'aquesta comissió ja que el candidat únic, el catedràtic German Orón, encara que ha obtingut el 88% dels vots no ha arribat al número de vots necessaris de majoria qualifiada que requereix el seu nomenament. La nova votació se celebrarà el mes de maig.

El Claustre tria la representació de l’estudiantat en la Junta Electoral

El Claustre ha aprovat l'elecció de Tomás Mínguez (amb Ismael El Gahyat com a suplent) com a representant de l'estudiantat en la Junta Electoral

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions