Informació dels assumptes tractas en el Claustre Sessió número 3 (15 de juliol de 2015)

07/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Claustre elegeix un PDI claustral amb vinculació permanent per al Consell de Govern

El Claustre ha elegit la professora Andrea Planchadell com a personal docent i investigador (PDI) claustral amb vinculació permanent per al Consell de Govern.

El Claustre elegeix un PDI per a la Comissió del Centre de Documentació

El Claustre ha elegit la professora Amparo Montañana com a personal docent i investigador (PDI) per a la Comissió del Centre de Documentació.

El Claustre no aprova l'elecció d’un estudiant per a la Comissió d’Estudis i Professorat

El Claustre no ha aprovat l'elecció d'una estudianta per a la Comissió d'Estudis i Professorat al no haver obtingut el recolçament necessari l'única candidata que es va presentar, l'estudianta Ainoa Ripoll.

El rector informa sobre la sentència del  TSJCV que declara nul l’article 111.2 dels Estatuts UJI

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, ha informat al Claustre de la sentència del Tribunal Suprem que declara nul l'article 111.2 dels Estatuts de la Universitat i que equiparava els drets del personal becari amb el personal docent i investigador. Davant d’aquesta sentencia, l’article s’elimina i no té cap efecte real puix a hores d’ara ja no existeix personal docent i investigador en formació com a becari a l’UJI al tenir ara tots un vincle contractual.

El rector informa sobre el Reial decret 43/2015, de 2 de febrer, pel qual es modifica el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, i el Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, ha informat al Claustre del impacte dels reials decrets que modifiquen la durada dels estudis universitaris, fent un exhaustiu repàs del contex espanyol i valencià. En la seua intervenció, Climent ha destacat que tot i que existeix un acord sobre una moratòria en l'aplicació d'aquests canvis fins al curs 2017/18, existeix la possibilitat que no siga respectat per totes les universitats. Així mateix, entre altres aspectes, Climent ha destacat que és necessari arribar a una postura comú de tot el Sistema Universitari Valencià i crear una una comissió mixta (conselleria-universitats) de coordinació universitària, per tal que s'aborden de manera urgent els criteris per a l'aplicació del decret, que haurien de ser comuns a tot el sistema universitari valencià, tant públic com privat.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions